Pojdi na glavno vsebino
Brezplačna dostava za naročila nad 29 €
041 670 666(vsak delavnik 9h-16h)
0

Na prvi pogled

Nicholas Sparks
Na prvi pogled
10,90 €

Ta knjiga pri nas ni v prodaji!


Naša spletna stran je namreč tudi informativne narave, podobno kot revija Bukla. Za več informacij o knjigi se obrnite direktno na založbo, ki je knjigo izdala (navedena na levi).

Založba Učila International
Zbirka Žepna knjiga
Leto izdaje 2014
ISBN 978-961-00-2403-3
Naslov izvirnika At First Sight
Prevod Mojca Svetičič

Tehnične lastnosti
mehka vezava
19 x 12,5 cm
272 strani
Tip knjige
roman
Kategorije
leposlovje > ljubezenski roman

Povej naprej

Založnik o knjigi

Jeremy Marsh je nekoč zaprisegel, da v življenju nikoli ne bo naredil treh stvari: zapustil New Yorka, se po klavrno razpadlem zakonu znova zaljubil in, kar je najpomembneje, postal oče. A nenadoma se njegovo ustaljeno življenje obrne na glavo, saj doživi to, o čemer je že davno nehal sanjati.

Jeremy se zaroči z Lexie, v katero se je nepričakovano zaljubil na prvi pogled, se preseli v malo podeželsko mestece Boone Creek in pričakuje rojstvo prvega otroka. Videti je, da se njegovo življenje umirja – dokler se iz preteklosti ne pojavi vznemirljivo in skrivnostno sporočilo. Skrbi, za katere je mislil, da jih je pustil za seboj, znova vzniknejo na dan in Jeremy ugotovi, da je njegovo preteklo življenje bliže, kot si je mislil.

Pisatelja Nicholasa Sparksa bralke in bralci že poznajo po številnih prevodih v slovenščino. Njegova dela prinašajo presenetljiv preplet romantike in šokantnih zapletov, ki jih prinaša življenje

Recenzija Bukla

Ko je kolumnist Jeremy iz New Yorka spoznal knjižničarko Lexie iz majhnega mesta Boone Creek, se je kljub preteklim razočaranjem zaljubil na prvi pogled. Ker je spoznal, da v njegovem življenju brez Lexie nekaj manjka, se ga je odločil obrniti na glavo. Dejstvo, da je Lexie pričakovala njuno hčerko, je le pospešilo selitev in skrajšalo zaroko. Napetost je narasla, ko so Jeremyja zaradi pomanjkanja navdiha za pisanje in skrivnostnih elektronskih sporočil začeli obhajati dvomi o bodoči ženi. Kako jih je premagal in kako sta se z ženo soočila z nosečniškimi zapleti? Ljubezenska zgodba s tragičnim in obenem vzpodbudnim koncem je še ena od Sparksovih navdihujočih pripovedi.

Klara Jarc, Bukla 107-108

© Bukla − Besedilo je avtorsko zaščiteno, glej Splošne pogoje uporabe.

Sorodne knjige

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...