Pojdi na glavno vsebino
Brezplačna dostava za naročila nad 29 €
041 670 666(vsak delavnik 9h-16h)
0

Očarljivcu po okusu

Serija Carlislovi, knj. 3
Anna Harrington
Očarljivcu po okusu
32,99 €

Ta knjiga pri nas ni v prodaji!


Naša spletna stran je namreč tudi informativne narave, podobno kot revija Bukla. Za več informacij o knjigi se obrnite direktno na založbo, ki je knjigo izdala (navedena na levi).

Založba Mladinska knjiga
Zbirka Oddih
Leto izdaje 2019
ISBN 978-961-01-5457-0
Naslov izvirnika As the devil dares
Leto izdaje izvirnika 2018
Prevod Neža Kralj
Urejanje Nataša Müller

Tehnične lastnosti
trda vezava
21 x 14,5 cm
440 g
352 strani
Tip knjige
roman
Kategorije
leposlovje > ljubezenski roman
leposlovje > ženski roman
ameriško leposlovje

Povej naprej

Založnik o knjigi

Lord Robert Carlisle se nikoli ne upre izzivu, ne pri poslih ne pri užitkih. Toda da bo našel moža razvpiti Mariah Winslow? Brž ko izreče obljubo, jo obžaluje. Čeprav ima dobre zveze in je očarljiv kot sam vrag, mu je jasno, da si bo moral pomagati z zvijačami, če bo hotel v zakon oddati žensko brez dote, ki se požvižga na pravila visoke družbe … ne glede na to, kako lepa je.

Mariah Winslow noče biti šahovska figura v Robertovi igri. Ve, da je privolil v vlogo ženitnega posrednika le zato, da si zagotovi družabništvo v očetovem podjetju, položaj, ki bi sicer moral pripasti njej. Po tehtnem premisleku sklene, da se bo udeležila elegantnih plesov in se zavrtela s snubci, ki ji jih bo Robert izbral, ne bo pa mu dopustila, da jo premaga, naj je še tako neustavljivo privlačen.

Anna Harrington je ameriška pisateljica, ki se je nad zgodovinskimi ljubezenskimi romani navdušila, ko je v Veliki Britaniji študirala književnost in dramaturgijo. Takrat je brala dela romantičnih pesnikov in Jane Austen ter raziskovala angleško podeželje. Poleg tega da snuje vedno nove zgodbe o očarljivih plemičih in pogumnih junakinjah, rada potuje in pomaga v dobrodelnih organizacijah.

Recenzija Bukla

Henry Winslow, lastnik mogočnega ladjarskega družinskega podjet­ja, ima dovolj vragolij svojih dveh hčera Mariah in Evelyn. Sploh prvorojenka Mariah, ki bi se morala po pravilih visoke družbe že zdavnaj omožiti, mu povzroča nenehne skrbi, zato postavnemu lordu Robertu Carlislu ponudi poseben izziv: če bo njegovi mami uspelo, da še tisto leto najde ustreznega ženina za Mariah, bo Robert čez noč postal Winslow poslovni družabnik. Ko Mariah izve za očetov načrt, je sprva povsem ogorčena nad njim, saj si želi, da bi se namesto sukanja po plesnem parketu ukvarjala z družinskimi posli. A ko prepozna očetovo neomajnost, sklene, da se bo pretvarjala, kot da ji je njegov načrt všeč, pri tem pa razmišlja, kako bi vse skupaj speljala sebi v prid. A pri tem pozabi na Robertovo pretkanost in tudi na njegove neustavljive čare … Tako kot že njena predhodnika tudi tretji roman iz serije Carlislovih zapeljuje s svojo romantično zgodbo o številnih pripetljajih angleškega plemstva iz 19. stoletja.

Vesna Sivec Poljanšek, Bukla 151

© Bukla − Besedilo je avtorsko zaščiteno, glej Splošne pogoje uporabe.

Sorodne knjige

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...