Pojdi na glavno vsebino
Brezplačna dostava za naročila nad 29 €
041 670 666(vsak delavnik 9h-16h)
0

Pravi zanjo

Summer Hill, knj. 2
Jude Deveraux
Pravi zanjo
12,90 €

Ta knjiga pri nas ni v prodaji!


Naša spletna stran je namreč tudi informativne narave, podobno kot revija Bukla. Za več informacij o knjigi se obrnite direktno na založbo, ki je knjigo izdala (navedena na levi).

Založba Učila International
Zbirka Žepna knjiga
Leto izdaje 2020
ISBN 978-961-00-4374-4
Naslov izvirnika Met her match
Leto izdaje izvirnika 2019
Prevod Neža Ropret

Tehnične lastnosti
mehka vezava
19 x 12,5 cm
378 strani
Tip knjige
roman
Kategorije
leposlovje > ženski roman
leposlovje > ljubezenski roman
ameriško leposlovje

Povej naprej

Založnik o knjigi

Terri Rayburn je dekle s slabim slovesom, čeprav po krivici. Ker je odraščala v okolici mesteca Summer Hill v Virginiji, dobro ve, kaj se dogaja v malih mestih. Zlobne govorice lahko zadušiš le tako, da se ne meniš zanje. Zato se drži sama zase in vodi letovišče pri jezeru Kissel.

Ko se vrne s kratkega potovanja, odkrije, da se je medtem v njeno hišo naselil privlačen neznanec. Stvar se ji zdi sumljiva. Nekdo ju je hotel združiti in mora priznati, da je Nate Taggert res moški po njenem okusu. A Nate je že zaročen z županovo hčerko in zato zanjo čisto nedosegljiv.

Nate in Terri se kljub vsemu spoprijateljita, medtem ko se on privaja na življenje ob jezeru. Govorice glede Terri ga zmedejo. Ker se zaveda, kako lepa in močna je, sklene ugotoviti, kje je vir teh govoric. Terri ne želi podoživljati preteklosti, a Nate se ne bo ustavil, dokler ne bo izvedel resnice – čeprav bi resnica zanju utegnila biti prehuda.
Roman Pravi zanjo se odvija v priljubljenem izmišljenem mestecu Summer Hill v Virginiji. Poglablja se v napetosti med premožnimi meščani ter obiskovalci letovišča na eni strani, na drugi strani pa je delavski razred, ki skrbi, da življenje v mestu in letovišču gladko teče. Pravi zanjo je zgodba, povedana s srcem in humorjem, in kot taka popoln knjižni pobeg.

Recenzija Bukla

Potem ko se mlada in postavna Terri Rayburn vrne s krajšega potovanja, najde v svoji hiši ob jezeru Kissel neznanega moškega, ki se je med njeno odsotnostjo naselil v njenem domu. Kmalu ugotovi, da gre za Nata Taggerta, zaročenca županove hčerke iz bližnjega mesteca Summer Hill, ki sta mu Terrijin oče in njegov poslovni partner ponudila, da lahko zaradi zasedenosti drugih turističnih hiš ob jezeru začasno stanuje kar v Terrijinem domu. Kljub dejstvu, da je Natovo srce že oddano, Terri čuti, da jo postavni mladi moški vse bolj privlači. A ko začne Nate brskati po Terrijini preteklosti, ki bi jo mlado dekle tako zelo rado pustilo za seboj, se marsikaj spremeni … Privlačen ljubezenski roman s svojo zgodbo vabi v čudovito naravo jezera Kissel in v okolico izmišljenega mesteca Summer Hill v Virginiji, kjer se vedno dogaja obilo zanimivega.

Vesna Sivec Poljanšek, Bukla 153

© Bukla − Besedilo je avtorsko zaščiteno, glej Splošne pogoje uporabe.

Sorodne knjige

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...