Pojdi na glavno vsebino
Brezplačna dostava za naročila nad 29 €
041 670 666(vsak delavnik 9h-16h)
0

Predaja

Bratje Steel, knj. 6
Helen Hardt
Predaja
10,90 €

Ta knjiga pri nas ni v prodaji!


Naša spletna stran je namreč tudi informativne narave, podobno kot revija Bukla. Za več informacij o knjigi se obrnite direktno na založbo, ki je knjigo izdala (navedena na levi).

Založba Učila International
Zbirka Žepna knjiga
Leto izdaje 2019
ISBN 978-961-00-4263-1
Naslov izvirnika Surrender
Podnaslov izvirnika Steel Brothers: Six
Leto izdaje izvirnika 2017
Prevod Maša Sitar

Tehnične lastnosti
mehka vezava
19 x 12,5 cm
312 strani
Tip knjige
roman
Kategorije
leposlovje > ljubezenski roman
leposlovje
leposlovje > erotični roman
leposlovje > ženski roman
ameriško leposlovje

Povej naprej

Založnik o knjigi

Bodo skrivnosti zastrupile njuno ljubezen?

Jonah Steel se zaljubi v Melanie Carmichael, vendar se ji noče zavezati, dokler ne reši skrivnosti, s katero je prežeta njegova družinska preteklost. Medtem se pojavi nova grožnja, ki jo mora odpraviti.
Melanie ljubi Jonaha, vendar se še ni popolnoma predala njegovim potrebam. Od njega si želi slišati obljubo, ki ji je še ne more dati. Čeprav nad njo še vedno lebdijo duhovi njene lastne preteklosti, se mu pridruži pri iskanju odgovorov. Zaobljubita se, da bosta skupaj našla resnico.
Toda globlje ko kopljeta, več nevarnosti odkrijeta.

Recenzija Bukla

Šesta knjiga iz zbirke, ki pripoveduje zgodbe bratov Steel, bralca zapelje na čustveno napet vrtiljak močne ljubezenske privlačnosti, bolečih razhajanj, obžalovanja, hrepenenja po ponovni združitvi, celjenja posledic psihičnih in fizičnih zlorab v otroštvu, močnih bratskih vezi, smrtnih zamer do staršev in sorodnikov, ki zlorabljajo otroke, maščevanja odraslim, ki so jih pustili na cedilu, izsiljevanja, groženj z orožjem, svežih zlorab in posilstev, a tudi opisov razkošnih mirnih zajtrkov, jutranje narave in vročih ljubljenj, ki se poigravajo z mejami sado-mazo prakse. V šesti knjigi se Jonah in Melanie, ki je po poklicu psihoterapevtka, znova najdeta, tokrat odločena, da bosta skupaj premagala grozeče sence preteklosti, ki preganjajo oba. Podata se na pot iskanja resnice o preteklosti, a globlje ko kopljeta, večja je nevarnost, ki jima grozi v sedanjosti. Bo njuna ljubezen vzdržala?

Maja Črepinšek, Bukla 151

© Bukla − Besedilo je avtorsko zaščiteno, glej Splošne pogoje uporabe.

Sorodne knjige

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...