Pojdi na glavno vsebino
Brezplačna dostava za naročila nad 29 €
041 670 666(vsak delavnik 9h-16h)
0

Preseneti me

Presenečenja, ki bi morala biti zabavna, niso vedno prijetna.
Sophie Kinsella
Preseneti me
12,90 €

Ta knjiga pri nas ni v prodaji!


Naša spletna stran je namreč tudi informativne narave, podobno kot revija Bukla. Za več informacij o knjigi se obrnite direktno na založbo, ki je knjigo izdala (navedena na levi).

Založba Učila International
Zbirka Žepna knjiga
Leto izdaje 2020
ISBN 978-961-00-4392-8
Naslov izvirnika Surprise me
Leto izdaje izvirnika 2018
Prevod Lidija Kreft

Tehnične lastnosti
mehka vezava
19 x 12,5 cm
352 strani
Tip knjige
roman
Kategorije
leposlovje > ljubezenski roman
leposlovje > ženski roman
britansko leposlovje

Povej naprej

Založnik o knjigi

Po desetih skupnih letih sta imela Sylvie in Dan lepo življenje in srečen zakon, udoben dom, izpolnjujoči službi in čudoviti dvojčici, povrhu vsega pa sta se tako lepo razumela, da sta drug drugemu zaključevala stavke. Dokler nista šla k zdravniku, ki jima je povedal, da bosta skupaj preživela še oseminšestdeset let. In … zajela ju je panika. Nista pričakovala, da 'dokler naju smrt ne loči' v resnici pomeni sedem desetletij.

Da bi njun zakon preživel, sta hitro naredila načrt, kako bosta ohranjala razmerje sveže in vznemirljivo – drug drugemu bosta pripravljala drobna presenečenja, zaradi katerih njuna skupna (dolga) leta ne bodo postala dolgočasna.

Projekt Preseneti me nepričakovano povzroči zaplete in razgali skrivnosti, ki grozijo, da bodo načele temelje njunega razmerja. Ko na dan pridejo podrobnosti škandala iz preteklosti, ki razkrije pomembno, toda zamolčano resnico, se začneta spraševati, ali sta se v resnici sploh kdaj zares poznala …

Recenzija Bukla

Sylvie meni, da sta z Danom »tisti« par. Da sta srečna in da bo tako ostalo, dokler ju smrt ne loči. Toda naključje na dan njune desete obletnice sproži dogodke, ki predrejo njen bleščeči milni mehurček, v katerem je bila do tedaj zgolj ena bolečina – da je prezgodaj izgubila ljubljenega očka. Na lahkotno, frivolno pripoved, ki bralcu riše na obraz nasmešek, ravno tedaj, ko postane dolgočasna, pričnejo legati sence. Gostijo se, dokler ni nič več tako, kot se je zdelo. Toda ko se vse sesiplje, Sylvie odkrije v sebi uporno moč, željo preživeti, odločnost vzeti v roke vajeti, rešiti svoj zakon, odpreti omare z družinskimi okostnjaki in se soočiti s samo seboj, z možem, delodajalcem in svojo materjo. Odrase v nekaj dneh. In z zrelostjo uvidi, kaj je resnična ljubezen, ki ne ugasne.

Maja Črepinšek, Bukla 153

© Bukla − Besedilo je avtorsko zaščiteno, glej Splošne pogoje uporabe.

Sorodne knjige

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...