Pojdi na glavno vsebino
Brezplačna dostava za naročila nad 29 €
041 670 666(vsak delavnik 9h-16h)
0

Prvič

Anna Todd
Prvič
16,90 €

Ta knjiga pri nas ni v prodaji!


Naša spletna stran je namreč tudi informativne narave, podobno kot revija Bukla. Za več informacij o knjigi se obrnite direktno na založbo, ki je knjigo izdala (navedena na levi).

Povej naprej

Založba Učila International
Zbirka Žepna knjiga
Leto izdaje 2019
ISBN 978-961-00-4100-9
Naslov izvirnika After
Leto izdaje izvirnika 2014
Prevod Suzana Pečnik
Urejanje Špela Žakelj

Tehnične lastnosti
mehka vezava
19 x 12,5 cm
490 g
551 strani
Tip knjige
roman
Kategorije
leposlovje > ljubezenski roman
leposlovje > erotični roman
ameriško leposlovje

Založnik o knjigi

Ljubi ga. Sovraži ga. Ne more brez njega.

Bil je čas, preden je Tessa spoznala Hardina, po vsem, kar je sledilo pa … Življenje ne bo nikoli več enako.

Tessa je pridno dekle, ki ima doma prijetnega, zanesljivega fanta. Je osredotočena, ambiciozna in ima mamo, ki je odločena, da Tessa takšna tudi ostane.

Toda že ob vselitvi v študentski dom sreča Hardina. Z razmršenimi rjavimi lasmi, arogantnim angleškim naglasom, tetovažami in obročkom v ustnici je srčkan in drugačen od tega, česar je vajena.

Vendar je tudi nesramen, včasih celo krut. Zaradi njegovega vedenja bi ga Tessa morala sovražiti. Res ga, dokler se ne znajde sama v sobi z njim. Nekaj v njegovem mračnem razpoloženju jo potegne in ko se poljubita, v njej prižge strast, ki je doslej ni poznala.

Reče ji, da je lepa, potem pa vztraja, da on ni zanjo, ter vedno znova izginja. Čeprav se do nje vede lahkomiselno, Tesso vleče, da pobrska globlje in pod vsemi lažmi najde pravega Hardina. Vedno znova jo odriva stran od sebe, ona pa se vrača in brede še globlje.

Tessa že ima popolnega fanta. Zakaj se torej tako močno trudi premagati lastni prizadeti ponos in Hardinov predsodek o prijetnih dekletih, kot je ona?

Razen … če ni to ljubezen?

Recenzija Bukla

Tessa je predana študentka, brucka, vzorna hči in zvesta punca svoji srednješolski ljubezni. V prvem semestru kolidža pa v njen idealni svet vstopi uporniški Hardin. Tessini temelji se zamajejo, Hardinova drugačnost jo tako neustavljivo privlači, da začne dvomiti o vsem, kar je do zdaj verjela. Zapusti zanesljivega fanta, skrega se z zaskrbljeno materjo in zakoplje globoko v Hardinove temne skrivnosti ... Prva knjiga iz petdelne serije After je po štirih letih od prvega prevoda v slovenščino sočasno s prenosom na filmska platna izšla še s filmsko naslovnico, njena avtorica pa je v vmesnem času ustvarila že več novih uspešnic.

Renate Rugelj, Bukla 148

© Bukla − Besedilo je avtorsko zaščiteno, glej Splošne pogoje uporabe.

Sorodne knjige

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...