Pojdi na glavno vsebino
Brezplačna dostava za naročila nad 29 €
041 670 666(vsak delavnik 9h-16h)
0

Rahločutni prevarant

Maloryjevi, knj. 3
Johanna Lindsey
Rahločutni prevarant
12,99 €

Ta knjiga pri nas ni v prodaji!


Naša spletna stran je namreč tudi informativne narave, podobno kot revija Bukla. Za več informacij o knjigi se obrnite direktno na založbo, ki je knjigo izdala (navedena na levi).

Založba Hiša knjig, založba KMŠ
Leto izdaje 2016
ISBN 978-961-6982-58-0
Naslov izvirnika Gentle rogue
Leto izdaje izvirnika 1988
Prevod Esther Košir
Urejanje Maja Brodschneider Kotnik

Tehnične lastnosti
mehka vezava
17,5 x 10,5 cm
350 g
525 strani
Tip knjige
roman
Kategorije
leposlovje > ljubezenski roman
ameriško leposlovje

Povej naprej

Založnik o knjigi

Strtega srca in odločena pustiti svojo žalost na angleški obali se nedolžna Georgina Anderson, preoblečena v postreščka, vkrca na »gentlemansko ladjo« Maiden Anne. Vendar njen kapitan ni pravi gentleman, temveč bivši pirat in neobrzdan razuzdanec, James Malory.

Črna ovca ponosne in burne družine Malory kmalu spregleda Georginino pretvarjanje in je nad pogumno in vznemirljivo damo, ki jo je prisilil v intimno suženjstvo, navdušen. In čeprav je prisegel, da se ne bo pustil zvabiti v zakon, je kapitan Malory na odprtem morju končno našel sebi primerno lepotico strastnega srca, ki lahko z njim tekmuje v ljubezni do svobode in avantur.

»Kraljica ljubezenskih romanov.« – Gannett News Service

Recenzija Bukla

Američanka Georgina, ki ne mara ničesar angleškega, še posebej pa ne aristokratov, je šest let čakala, da se vrne njen zaročenec, preden je z družinskim prijateljem brez vednosti svojih bratov pobegnila v Anglijo, da bi ga poiskala. Ko je odkrila, da se je že pred leti poročil z drugo žensko, je hotela le čim prej nazaj domov. Ker sta s prijateljem ostala brez denarja, je bil edini način, da si na ameriški ladji proti domu najdeta delo. Georgina se tako preobleče v drobnega fantiča in se pretvarja, da je kapitanov novi postrešček. Kapitan James njeno krinko takoj spregleda, a se odloči, da bo to prijetno kratkočasenje na večtedenski plovbi proti drugi celini. Med zavajanjem in zbadanjem ostrih jezikov ter bitko vročekrvnih temperamentov v omejenem prostoru na ladji pade krinka, pokažejo pa se nepričakovane strasti.

Klara Jarc, Bukla 126

© Bukla − Besedilo je avtorsko zaščiteno, glej Splošne pogoje uporabe.

Sorodne knjige

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...