Pojdi na glavno vsebino
Brezplačna dostava za naročila nad 29 €
041 670 666(vsak delavnik 9h-16h)
0

Reši se

Maxton Hall, knj. 2
Mona Kasten
Reši se
10,90 €

Ta knjiga pri nas ni v prodaji!


Naša spletna stran je namreč tudi informativne narave, podobno kot revija Bukla. Za več informacij o knjigi se obrnite direktno na založbo, ki je knjigo izdala (navedena na levi).

Založba Učila International
Zbirka Žepna knjiga
Leto izdaje 2019
ISBN 978-961-00-4088-0
Naslov izvirnika Save you
Leto izdaje izvirnika 2018
Prevod Anja Furlan
Urejanje Špela Žakelj

Tehnične lastnosti
mehka vezava
19 x 12,5 cm
280 g
318 strani
Tip knjige
roman
Kategorije
leposlovje > erotični roman
leposlovje > ljubezenski roman
leposlovje > ženski roman
nemško leposlovje

Povej naprej

Založnik o knjigi

Ruby Bell je popolnoma na dnu. Še nikoli ni do nikogar gojila tako močnih čustev, kot jih občuti ob Jamesu – in še nikoli je ni nihče tako grdo razočaral in prizadel kot prav on. Zato je zdaj odločena, da se bo odpovedala vsem mislim na ljubezen in se bo do konca šolanja na prestižnem kolidžu Maxton Hall ukvarjala samo še z mislimi na prihajajoči študij na Oxfordu. Ta ugledna univerza je bila navsezadnje njen cilj že od enajstega leta in vsa družina jo podpira pri prizadevanjih, da bi bila sprejeta nanjo.

Toda tudi James Beaufort je na dnu. Nikakor ne more pozabiti Ruby in nikakor si ne more odpustiti tega, kar ji je storil, pa čeprav se je to zgodilo, ko je bil v šoku zaradi materine smrti. In zdaj, ko je pod hudim očetovim pritiskom in mora obenem pomagati še noseči sestri Lydii, še toliko bolj potrebuje Rubyjino razumevanje in pomoč.

Drugi del pretresljive in obenem navdušujoče trilogije Mone Kasten, avtorice z lestvice najbolj branega leposlovja revije Spiegel!

Recenzija Bukla

(Skupen opis za knjigi Reši me in Reši se.)

Mona Kasten je mlada nemška avtorica, ki se lahko s svojimi knjigami postavi ob bok uspešnim ameriškim profesionalkam s področja young adult literature. Tole sta prva in za zdaj edina v slovenščino prevedena dela uspešne trilogije o Ruby in Jamesu. Ruby Bell se je s svojimi šolskimi dosežki vpisala na prestižno srednjo šolo Maxton Hall, kjer poskuša ostati čim bolj nevidna očem razvajenih sošolcev in se pripravlja na vpis na univerzo v Oxfordu. James Beaufort je bogat, slaven, priljubljen, privilegiran in privlačen. Zaradi nečesa, kar je Ruby pomotoma videla, jo James vzame pod drobnogled in jo poskuša podkupiti in izsiljevati, da bi ostala tiho. Vendar pa nihče od njiju ne pričakuje, da bo poznanstvo »po sili razmer« dvignilo toliko prahu in da se bo med njima stkala vez, ki se ji ne bosta mogla upirati. Preizkušnje, ki jih morata prestati, da bi se na koncu morda znašla skupaj, prihajajo iz njiju samih, iz njunih družinskih razmer, razvajene okolice, kjer ima skoraj vsak navidez popolno življenje ... Privlačno branje z zgodbo, ki vas ne bo izpustila do zadnje strani. Nestrpno pričakujemo še zadnji del serije.

Klara Jarc, Bukla 148

© Bukla − Besedilo je avtorsko zaščiteno, glej Splošne pogoje uporabe.

Sorodne knjige

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...