Pojdi na glavno vsebino
Brezplačna dostava za naročila nad 25 €
041 670 666(vsak delavnik 9h-16h)
0

Siva dama

Sabina Štrubelj
Siva dama
9,90 €

Ta knjiga pri nas ni v prodaji!


Naša spletna stran je namreč tudi informativne narave, podobno kot revija Bukla. Za več informacij o knjigi se obrnite direktno na založbo, ki je knjigo izdala (navedena na levi).

Povej naprej

Založba Sabina Štrubelj s.p.
Leto izdaje 2017
ISBN 978-961-283-969-7

Tehnične lastnosti
mehka vezava
19 x 12,5 cm
340 g
329 strani
Tip knjige
roman
Kategorije
leposlovje > ljubezenski roman
slovensko leposlovje

O knjigi

Lana je vihrava lepotica, ki zaradi dolgega jezika ne utegne obdržati nobene službe. Ko se zaposli kot pomočnica direktorja, je videti, da se ji je vendarle nasmehnila sreča – a vse le ni tako rožnato. Z direktorjem se ne preneseta, ob tem pa jo bega še skrivnostna dama v sivem, ki v Lanini glavi riše vprašaj za vprašajem. Kdo je? Zakaj je videti, da ve vse o njej? Zakaj ji pomaga? Predvsem pa – kaj ima za bregom?

Recenzija Bukla

Mlada slovenska pisateljica ljubezenskih romanov je bralke osvojila že s prvencem – Hotelom Lavando, zdaj pa je izšla njena druga romantična zgodba z dvema povsem različnima ženskama v glavnih vlogah, ki jima je skupno le eno: da ljubita istega moškega. Lana je vihrava, svojeglava in jezikava šestindvajsetletnica, ki ji ravno zaradi omenjenih lastnosti ne uspe obdržati ne moškega ne službe. Ker ji gre tokrat res za nohte, kljub, milo rečeno, zelo nenavadnemu pogovoru, sprejme službo pomočnice oholega in nesramnega direktorja Aleksa. Kmalu spozna tudi skrivnost no »sivo damo«, ki si na vse kriplje prizadeva, da bi se Lana z Alek som razumela. Morda celo zaljubila vanj? Vendar se vse bolj sumničava Lana kmalu začne spraševati, kaj »siva dama« skriva in zakaj ji v resnici pomaga. Ganljiva zgodba z razburljivimi preobrati, ki je ne boste mogli odložiti.

Kristina Sluga, Bukla 137

© Bukla − Besedilo je avtorsko zaščiteno, glej Splošne pogoje uporabe.

Sorodne knjige

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...