Pojdi na glavno vsebino
Brezplačna dostava za naročila nad 29 €
041 670 666(vsak delavnik 9h-16h)
0

Šola očarljivosti

Susan Wiggs
Šola očarljivosti
12,99 €

Ta knjiga pri nas ni v prodaji!


Naša spletna stran je namreč tudi informativne narave, podobno kot revija Bukla. Za več informacij o knjigi se obrnite direktno na založbo, ki je knjigo izdala (navedena na levi).

Povej naprej

Založba Hiša knjig, založba KMŠ
Leto izdaje 2015
ISBN 978-961-6958-47-9
Leto izdaje izvirnika 2008
Prevod Vesna Česnik Korošec
Urejanje Maja Brodschneider Kotnik

Tehnične lastnosti
mehka vezava
17 x 10,5 cm
320 g
510 strani
Tip knjige
roman
Kategorije
leposlovje > ženski roman
leposlovje > ljubezenski roman
ameriško leposlovje

O knjigi

Isadora Peabody si kot črna račka uglajene in popolne bostonske družine ne želi ničesar drugega, kot zgolj uiti iz krempljev osamljenosti in izobčenosti. Ryan Calhoun se tudi lahko ponaša s poreklom odlične družine. A se mu je odrekel, enako kot tudi vsem prednostim, ki mu jih je prinašalo. Njuni poti se prepleteta, ko se črna račka vkrca na trgovinsko trijabornico Srebrni labod in se Ryanu vsili kot prevajalka. Na poti do Ria zagotovo ne bo razburkano samo morje ...

Recenzija Bukla

Isadora, najstarejša hči ugledne družine Peabody, se v čudovitem svetu bostonske visoke družbe 19. stoletja počuti ujeto in nesrečno: steznik, ki ga je prisiljena nositi, ji povzroča srbečico, družabni dogodki, na katerih bi morala blesteti, so prizorišča njenih nerodnosti in porazov. Da bi ušla vsiljenemu blišču, se bistra, a v nasprotju s starši in sorojenci prav nič čedna junakinja vsili za prevajalko na trgovski trijambornici Srebrni labod, ki ji poveljuje nekoliko skrivnostni in precej razuzdani kapitan Ryan Calhoun. Šola očarljivosti, prva knjiga serije Prigode Calhounovih, osvoji bralca z zanimivimi liki, strastnimi ljubezenskimi prizori in prisrčno zgodbo o grdi rački, ki se prelevi v laboda.

Ajda Janovsky, Bukla 112-113

© Bukla − Besedilo je avtorsko zaščiteno, glej Splošne pogoje uporabe.

Sorodne knjige

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...