Pojdi na glavno vsebino
Brezplačna dostava za naročila nad 29 €
041 670 666(vsak delavnik 9h-16h)
0

Srečni doma

Gorski zdravnik, knj. 3
Andreas Kufsteiner
Srečni doma
10,90 €

Ta knjiga pri nas ni v prodaji!


Naša spletna stran je namreč tudi informativne narave, podobno kot revija Bukla. Za več informacij o knjigi se obrnite direktno na založbo, ki je knjigo izdala (navedena na levi).

Založba Učila International
Zbirka Žepna knjiga
Leto izdaje 2017
ISBN 978-961-00-3478-0
Naslov izvirnika Der Bergdoktor 3
Prevod Anja Furlan
Urejanje Branka Fišer

Tehnične lastnosti
mehka vezava
19 x 12,5 cm
240 g
265 strani
Tip knjige
roman
Kategorije
leposlovje > ljubezenski roman
nemško leposlovje

Povej naprej

O knjigi

Bralci že več let radi prebirate zgodbe o prebivalcih doline Zillertal in podoživljate dogodivščine prikupnega zdravnika Martina Burgerja ter njegovih pacientov.

V knjigi Srečni doma so zbrane tri čudovite zgodbe. Vse se odvijajo v idilični bavarski vasici St. Christoph, kjer ima svojo malo kliniko tudi nadvse priljubljen in uspešen gorski zdravnik Martin Burger. Ta je sovaščanom vedno pripravljen pomagati, pa naj gre za telesne ali za čustvene težave.

V tretji knjigi iz zbirke boste izvedeli, kako je pogumni mladi sin gorskega zdravnika rešil svojo prijateljico, kako prijazno so vaščani medse sprejeli mlado mamico, ki se je s hčerko zatekla v gorsko vasico, in kako je doktor Burger pomagal mladi deklici, da se je rešila spon preteklosti.

Gorski zdravnik – podeželske zgodbe, polne napetih dogodkov, ki jih povezuje skupni junak: doktor Martin Burger.

Recenzija Bukla

Nove zgodbe z idiličnega bavarskega podeželja prinašajo obilo zanimivega branja, v katerem igra glavno vlogo priljubljeni gorski zdravnik, dr. Martin Burger.
V prvi zgodbi zdravnikov sin Filli dokaže, da je ustvarjen iz podobnega testa kot njegov oče: neustrašni deček s svojim pogumnim dejanjem preseneti celo odrasle, ko se odpravi reševat svojo izginulo prijateljico Geli. Druga zgodba bralcu razkrije nesrečno življenje mlade Heidrun, ki se sklene ločiti od svojega bogatega moža, zapusti mesto in se s hčerko z downovim sindromom preseli nazaj na podeželje. A kaj, ko ne gre vse tako, kot bi si Heidrun želela! Tretja zgodba iz nove zbirke dogodivščin gorskega zdravnika pa pripoveduje o skrivnosti, za katero mlada vdova Katrin Steghofer izve po spletu okoliščin. Bo njena mala hčerkica Sofia, ki vse od očetove nesreče v gorah trpi za posledicami travmatičnega dogodka, sploh še kdaj vesela? Ji pri tem lahko pomaga dr. Burger?
Vse tri nove zgodbe iz serije o gorskem zdravniku znova prinašajo obilo prijetnega branja, podčrtanega z romantiko, idiličnimi opisi okolja dogajanja in veliko srčnostjo glavnega povezovalnega člena – dr. Martina Burgerja.

Vesna Sivec Poljanšek, Bukla 138-139

© Bukla − Besedilo je avtorsko zaščiteno, glej Splošne pogoje uporabe.

Sorodne knjige

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...