Pojdi na glavno vsebino
Brezplačna dostava za naročila nad 29 €
041 670 666(vsak delavnik 9h-16h)
0

Ta punca

Zgodba o Layken in Willu, knj. 3
Colleen Hoover
Ta punca
10,90 €

Ta knjiga pri nas ni v prodaji!


Naša spletna stran je namreč tudi informativne narave, podobno kot revija Bukla. Za več informacij o knjigi se obrnite direktno na založbo, ki je knjigo izdala (navedena na levi).

Leto izdaje 2019
ISBN 978-961-00-4248-8
Naslov izvirnika This girl
Podnaslov izvirnika Slammed, #3
Leto izdaje izvirnika 2013
Prevod Eva Žerjav

Tehnične lastnosti
mehka vezava
19 x 12,5 cm
268 strani
Tip knjige
roman
Kategorije
leposlovje
leposlovje > ljubezenski roman
leposlovje > ženski roman
ameriško leposlovje

Povej naprej

Založnik o knjigi

Layken in Willa življenje ni razvajalo, toda njuna iskrena ljubezen je premagala še tako nepremostljive ovire.

Zdaj sta končno poročena in uživata na zasluženih medenih tednih. Layken želi izvedeti vse o Willu, in čeprav ta ni najbolj navdušen nad brskanjem po bolečih spominih, ji ustreže in pove svojo plat zgodbe. Zaupa ji svoje najintimnejše misli in občutja ter obnovi dogodke, o katerih se Layken sploh ni sanjalo. Se bosta novoporočenca znala spopasti s temi razkritji?

o avtorici

Ameriška pisateljica Colleen Hoover piše romane za odrasle in mladino. Leto spoznanj, prvi del trilogije o Layken in Willu, se je povzpel na lestvico najbolje prodajanih knjig časnika New York Times, prav tako drugi. Avtorica živi z možem in tremi sinovi v Teksasu.

Recenzija Bukla

Will in njegova Layken sta po vseh preizkušnjah, ki sta jih v življenju doživela, naposled zaplula v zakonski pristan. Na medenih tednih se ne moreta naužiti drug drugega, a medtem ko uživata v izkazovanju medsebojne ljubezni, si Layken zaželi, da bi ji Will bolj poglobljeno opisal, kako se spominja njunega prvega srečanja, kasnejšega prvega poljuba, razdvojenosti, ko nista vedela, ali lahko pred svetom pokažeta naklonjenost drug do drugega, ter še marsičesa drugega. Njuna pot do skupne sreče namreč še zdaleč ni bila lahka, sploh ker ju je življenje močno preizkušalo, tudi z izgubami najtesnejših družinskih članov. Ju bo obujanje spominov na vse preizkušnje še trdneje povezalo ali pa, nasprotno, bosta spoznala, da sta si marsikaj zamolčala, in bi to lahko ogrozilo njuno srečo? Zadnji del priljubljene zgodbe o Layken in Willu znova prinaša vznemirljivo ljubezensko zgodbo, ki bralca osvoji na mah.

Vesna Sivec Poljanšek, Bukla 151

© Bukla − Besedilo je avtorsko zaščiteno, glej Splošne pogoje uporabe.

Sorodne knjige

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...