Pojdi na glavno vsebino
Brezplačna dostava za naročila nad 29 €
041 670 666(vsak delavnik 9h-16h)
0

Tri ljubezni v stari hiši

Gorski zdravnik, knj. 2
Andreas Kufsteiner
Tri ljubezni v stari hiši
10,90 €

Ta knjiga pri nas ni v prodaji!


Naša spletna stran je namreč tudi informativne narave, podobno kot revija Bukla. Za več informacij o knjigi se obrnite direktno na založbo, ki je knjigo izdala (navedena na levi).

Založba Učila International
Zbirka Žepna knjiga
Leto izdaje 2017
ISBN 978-961-00-3398-1
Naslov izvirnika Der Bergdoktor 2
Prevod Anja Furlan

Tehnične lastnosti
mehka vezava
19 x 12,5 cm
283 strani
Tip knjige
roman
Kategorije
leposlovje > ljubezenski roman
nemško leposlovje

Povej naprej

Založnik o knjigi

Bralci že več let radi prebirate zgodbe o prebivalcih doline Zillertal in podoživljate dogodivščine prikupnega zdravnika Martina Burgerja ter njegovih pacientov.

V knjigi Tri ljubezni v stari hiši so zbrane tri ljubezenske zgodbe. Vse se odvijajo v idilični bavarski vasici St. Christoph, kjer ima svojo malo kliniko tudi nadvse priljubljen in uspešen gorski zdravnik Martin Burger. Ta je sovaščanom vedno pripravljen pomagati, pa naj gre za telesne ali za čustvene težave.

V drugi knjigi iz zbirke boste izvedeli, kako je mlada kmetica Sandra po bratovi nesreči skušala rešiti kmetijo, kako je zagrenjeni samec premagal sovražnost do žensk in se znova zaljubil ter kako je idilična stara hiša usodno povezala različne ljudi.

Gorski zdravnik – podeželske zgodbe, polne napetih dogodkov, ki jih povezuje skupni junak: doktor Martin Burger.

Recenzija Bukla

Slikovito bavarsko podeželje znova vabi v svoj objem. Sredi zelenega raja se je stkalo veliko novih zgodb, ki na prvi pogled niso vedno vesele ali romantične, zato pa potem na koncu vedno znova bralca navdajo z upanjem in veseljem. K temu ogromno pripomore prav osrednji lik te knjižne serije, po katerem je poimenovana tudi istoimenska priljubljena televizijska nanizanka – Gorski zdravnik, ki sicer v knjigi namesto televizijskega priimka Gruber nosi priimek Burger, vse preostale njegove karakterne značilnosti pa so bolj ali manj iste. Prav »gorski zdravnik« je tisti, ki zna prisluhniti Sandri, ki se nemočno bori za preživetje kmetije, potem ko je družina v gorski nesreči izgubila naslednika, zadrtemu samcu Veitu zna vliti vedrino in povrniti upanje v nežnejši spol, sestram Kiri, Lei in Gitti, ki vsaka po svoje celijo rane po tragični izgubi staršev v prometni nesreči, pa s svojo pomočjo omogoči, da končno zaživijo srečno. Bran je, kot ustvarjeno za ležerne poletne dni.

Vesna Sivec Poljanšek, Bukla 134-135

© Bukla − Besedilo je avtorsko zaščiteno, glej Splošne pogoje uporabe.

Sorodne knjige

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...