Pojdi na glavno vsebino
Brezplačna dostava za naročila nad 25 €
041 670 666(vsak delavnik 9h-16h)
0

Uresničene sanje

Carmen Škoflek
Uresničene sanje
8,90 €

Ta knjiga pri nas ni v prodaji!


Naša spletna stran je namreč tudi informativne narave, podobno kot revija Bukla. Za več informacij o knjigi se obrnite direktno na založbo, ki je knjigo izdala (navedena na levi).

Povej naprej

Založba samozaložba
Leto izdaje 2006
ISBN 961-245-131-1

Tehnične lastnosti
trda vezava
168 strani
Tip knjige
roman
Kategorije
leposlovje > ljubezenski roman
slovensko leposlovje

Založnik o knjigi

Zgodba, ki je pred vami, se je odvijala v mojih sanjah, to pomeni, da je plod moje domišljije. Imena sem izbrala naključno, zato naj vas ne spominjajo na nobeno resnično osebo. Verjetno se boste nekateri našli vkakšnem dogodku, kajti živijenje posameznika je sicer zelo raznoliko, vendar se vsakemu izmed nas lahko zgodi kaj podobnega.Zgodba ni avtobiografska: sanjski svet, ki spominja na reainost, je izmišljen. Realnost je zanimiva in nepredvidljiva, v trenutku pa se lahko spremeni v kruto nočno moro. In v takih odločiinih trenutkih je prav dobro vzeti v roke eno izmed knjig Zvoneta Modreja, saj te njegovi miselni stavki preprosto očarajo in ti pomagajo biti bitke, ki jih prinaša življenje.

Moje pisanje je pisano s preprosto žeijo po sproščanju, ki ga v teh stresnih časih še kako zelo potebujemo. Roman posvečam vsem zaljubljenim Ijudem. Zelim vam veliko užitkovob branju in vas prisrčno pozdravljam


Sorodne knjige

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...