Pojdi na glavno vsebino
Brezplačna dostava za naročila nad 29 €
041 670 666(vsak delavnik 9h-16h)
0

Usodni tango

Tri minute z resničnostjo
Wolfram Fleischhauer
Usodni tango

Zaradi različnih vzrokov v Buklini spletni knjigarni te knjige ni možno kupiti.
Za več informacij se obrnite na založbo (v kolofonu levo) ali v kako drugo knjigarno.

Povej naprej

Založba Videotop
Leto izdaje 2011
ISBN 978-961-6863-11-7
Naslov izvirnika Drei Minuten der Wirklichkeit
Leto izdaje izvirnika 2007
Prevod Mateja Malnar

Tehnične lastnosti
mehka vezava
420 strani
Tip knjige
roman
Kategorije
leposlovje > ljubezenski roman
leposlovje > kriminalni roman
nemško leposlovje

Založnik o knjigi

Usodni tango je izjemna ljubezenska zgodba in politični triler, roman, ki niha med nebesi in peklom, med baletom in tangom.

Berlin in Buenos Aires, 1999 ...

Ko Giulietta Battin, baletka berlinske Državne opere, želi izvedeti več o tango glasbi, se njeno življenje obrne na glavo. Vroča ljubezenska zveza z argentinskim plesalcem tanga Damiánom Alsino se sprevrže v prav svojevrstno nočno moro. Damián sabotira lastno predstavo z nenavadno improvizacijo koreografije, dva dni kasneje pa ugrabi Giuliettinega očeta in ga priveže na stol v njenem stanovanju ter brez pravega pojasnila izgine v Buenos Aires.

Giulietta, zgrožena zaradi Damiánovega vedenja in močno sumničava zaradi očetove molčečnosti o samem dogodku, sledi svoji ljubezni v Buenos Aires. Damiána pa nikjer.

Giulietta se poda na odisejo skoyi vidni in nevidni svet tanga v buenos Airesu, kjer odkrije, da je Damiánov nenavadni plesni stil pravzaprav Adriadnina nit skozi grozljiv labirint ...„Usodni tango je predvsem disertacija o tangu, o glasbi, zgodovini, pomenu in kulturnem kontekstu, ki prežema vsako stran, pa tudi zagovor študije plesa: če boste o njem dovolj dolgo in zavzeto razmišljali, boste razumeli več o svetu, v katerem živite; če ga boste še bolj zavzeto preučevali, vam bo spremenil življenje." -- England Dance Gazette


Sorodne knjige

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...