Pojdi na glavno vsebino
Brezplačna dostava za naročila nad 29 €
041 670 666(vsak delavnik 9h-16h)
0

Več, kot lahko povedo besede

Jill Santopolo
Več, kot lahko povedo besede
10,90 €

Ta knjiga pri nas ni v prodaji!


Naša spletna stran je namreč tudi informativne narave, podobno kot revija Bukla. Za več informacij o knjigi se obrnite direktno na založbo, ki je knjigo izdala (navedena na levi).

Povej naprej

Založba Učila International
Zbirka Žepna knjiga
Leto izdaje 2019
ISBN 978-961-00-4073-6
Naslov izvirnika More than words
Leto izdaje izvirnika 2019
Prevod Miro Mrak

Tehnične lastnosti
mehka vezava
19 x 12,5 cm
304 strani
Tip knjige
roman
Kategorije
leposlovje > ženski roman
leposlovje > ljubezenski roman
ameriško leposlovje

Založnik o knjigi

Roman o ženski, ki se po očetovi smrti znajde na razpotju, razpeta v ljubezni do dveh moških.

Nina je vedno vedela, kdo bi morala biti. Toda ali to v resnici tudi je?

Nina Gregory je bila vedno pridna hči. Prepričana, da so družina, ugled in nasledstvo najpomembnejše stvari na svetu, saj jo je tako vzgojil oče, lastnik družinskega podjetja z dvema uspešnima newyorškima hoteloma. In tudi Tim, njen fant in najboljši prijatelj vse od otroštva, je enakih misli. Toda ko Ninin oče umre, za seboj zapusti skrivnosti, ki njegovo hčerko pretresejo do obisti. 

Ko njen ustaljeni in trdni svet razpada, začne Nina moške v svojem življenju – očeta, fanta in šefa Rafaela – gledati in odkrivati v novi luči. Kmalu se znajde razpeta med svetom, ki ga ima rada in ga dobro pozna, ter novoodkrito strastjo, ki lahko spremeni vse.

Več, kot lahko povedo besede je ganljiva in romantična zgodba o žalovanju, izgubi, ljubezni, odkrivanju sebe in o tem, da lahko sami izberemo, v katero smer se bo obrnilo naše življenje.

Recenzija Bukla

Na prvi pogled ima mlada, postavna Nina Gregory prav vse: čudovito službo avtorice govorov pri županskem kandidatu Rafaelu, fanta Tima, s katerim jo povezuje prijateljstvo od ranih otroških let, in ljubečega očeta, lastnika prestižnih hotelov. A v resnici je vse drugače: Nina že vse življenje neskončno pogreša svojo mamo, ki jo je izgubila že v otroštvu, zaskrbljena je zaradi umirajočega očeta, pa tudi do svojega fanta Tima ne čuti strasti, kakršna naj bi povezovala dva zaljubljenca. Njeni dvomi in skrbi se še poglobijo po očetovi smrti, saj se zaveda, da bo morala pustiti svojo oboževano službo pri županskem kandidatu Rafaelu, do katerega čuti vedno večjo naklonjenost, saj je čez noč postala dedinja družinskega posla. Bo Nina poslušala razum ali srce? Romantična zgodba odstira številne plati človeške duše in nas obenem uči, da je dobro prisluhniti svojemu notranjemu glasu.

Vesna Sivec Poljanšek, Bukla 147

© Bukla − Besedilo je avtorsko zaščiteno, glej Splošne pogoje uporabe.

Sorodne knjige

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...