Pojdi na glavno vsebino
Brezplačna dostava za naročila nad 29 €
041 670 666(vsak delavnik 9h-16h)
0

Z vsakim dihom

Nicholas Sparks
Z vsakim dihom
12,90 €

Ta knjiga pri nas ni v prodaji!


Naša spletna stran je namreč tudi informativne narave, podobno kot revija Bukla. Za več informacij o knjigi se obrnite direktno na založbo, ki je knjigo izdala (navedena na levi).

Povej naprej

Založba Učila International
Zbirka Žepna knjiga
Leto izdaje 2019
ISBN 978-961-00-4043-9
Naslov izvirnika Every Breath
Leto izdaje izvirnika 2018
Prevod Eva Žerjav

Tehnične lastnosti
mehka vezava
299 strani
Tip knjige
roman
Kategorije
leposlovje > ljubezenski roman
ameriško leposlovje

Založnik o knjigi

Nicholas Sparks, avtor vrhunskih uspešnic, se v romantičnem slogu Beležnice in Viharne noči vrača z zgodbo o naključnem srečanju, ki se prelevi v preskusni kamen za povsem različna človeka in katerega intenzivnost preseže desetletja, celine ter celo grenkosladke posege usode.
Hope Anderson je na razpotju. Pri šestintridesetih letih je že šest let v zvezi s kirurgom. Nič ne kaže na poroko in pred kratkim so njenemu očetu odkrili nevarno bolezen, zato sklene, da bo teden v družinski koči na Sunset Beachu izkoristila za pripravo koče za prodajo in razmislek o težkih odločitvah glede prihodnosti. Tru Walls ni bil še nikoli v Severni Karolini in na Sunset Beach ga prikliče pismo moškega, ki trdi, da je njegov oče. Vodnik po safariju, ki se je rodil in odrastel v Zimbabveju, upa, da bo razkril del skrivnosti o mladosti svoje mame in obudil spomine, ki so se ob njeni smrti izgubili. Ko se tujcema prekrižajo poti, je njuna povezanost tako napeta, kot je nerazložljiva … Toda v čarobnih dneh, ki sledijo, se morajo čustva, ki jih čutita drug do drugega, umakniti odločitvam, v katerih se družinske dolžnosti uničujoče pomerijo z osebno srečo.
Knjiga Z vsakim dihom razkriva srce parajoče obžalovanje in neminljivo upanje, raziskuje številne plati ljubezni, ki si lastijo pravico do odločanja, komu bomo najbolj zvesti, ter sprašuje: Kako dolgo lahko sanje preživijo?

Recenzija Bukla

Najnovejši roman Nicholasa Sparksa (iz leta 2018), ki že več kot dve desetletji kraljuje na področju romanc, je knjiga, v kateri pride do precej nekonvencionalnega srečanja. Tru Walls je mož divjine, vodnik po safarijih iz Zimbabveja, ki ga v Severno Karolino in mestece Sunset Beach prikliče pismo moškega, ki trdi, da je njegov oče. Zato se ga odloči obiskati, da bi morda odkril kak detajl več o mladosti svoje že umrle matere. Tu pa naleti na Hope Anderson, žensko v drugi polovici tridesetih let, ki je že dolgo v zvezi z nekaj let starejšim partnerjem, ta pa še vedno ne kaže želje po družini. Hope za teden dni pride v taisti Sunset Beach, da bi za prodajo pripravila kočo bolehnega očeta. Ko se Tru in Hope srečata med sprehodom po obali, je hitro jasno, da za vsakega od njiju kmalu nič ne bo več tako kot je bilo. Roman, katerega nastanek je spodbudil poštni nabiralnik z imenom Sorodna duša, v katerega lahko vsakdo vrže svojo zgodbo!

Renate Rugelj, Bukla 148

© Bukla − Besedilo je avtorsko zaščiteno, glej Splošne pogoje uporabe.

Sorodne knjige

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...