Pojdi na glavno vsebino
Brezplačna dostava za naročila nad 29 €
041 670 666(vsak delavnik 9h-16h)
0

Za vedno tvoj

Daniel Glattauer
Za vedno tvoj
22,95 €

Ta knjiga pri nas ni v prodaji!


Naša spletna stran je namreč tudi informativne narave, podobno kot revija Bukla. Za več informacij o knjigi se obrnite direktno na založbo, ki je knjigo izdala (navedena na levi).

Založba Cankarjeva založba
Leto izdaje 2013
ISBN 978-961-231-923-6
Naslov izvirnika Ewig Dein
Leto izdaje izvirnika 2012
Prevod Sandra Baumgartner-Naylor

Tehnične lastnosti
trda vezava
228 strani
Tip knjige
roman
Kategorije
leposlovje > ljubezenski roman
avstrijsko leposlovje

Povej naprej

Založnik o knjigi

Judith, poslovna ženska sredi tridesetih, med nakupovanjem spozna Hannesa, ki se izkaže za tako rekoč sanjskega moškega; arhitekt v začetku štiridesetih, samski, še vedno samski!, uglajenih manir in mojster očarljivih komplimentov, za povrh pa se močno ogreje zanjo. Začetek, ki veliko obljublja ... Zelo kmalu sledi povabilo v Benetke, kjer ji on s svojimi do zadnjega organiziranimi dnevi ne da dihati in Judith dokončno postane jasno, da ji tak odnos ne ustreza.

Recenzija Bukla

Avstrijski pisatelj in novinar, ki je pred dvema letoma, ob slovenskem prevodu dveh priljubljenih povezanih romanesknih zgodb (Proti severnemu vetru in Vsakih sedem valov), gostoval tudi v Ljubljani, nadaljuje v svojem popularnem pisateljskem slogu. Ona je osamljena prodajalka svetil, on pa arhitekt. Ko se njune poti prvič križajo, vse kaže na to, da sta se našli dve duši, ki sta si kot usojeni. A njegova strast je premočna, da bi lahko bila resnična. Ona čuti, da je nekaj narobe, prijatelji in sorodniki pa so nasprotno prepričani, da je končno našla najboljšega pod svojim soncem. Po nekaj tednih romance se znajdemo v srhljivem zapletu, ki bralca ne spusti do velikega razkritja.

Renate Rugelj, Bukla 88

© Bukla − Besedilo je avtorsko zaščiteno, glej Splošne pogoje uporabe.

Sorodne knjige

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...