Pojdi na glavno vsebino
Brezplačna dostava za naročila nad 29 €
041 670 666(vsak delavnik 9h-16h)
0
Zaliv
12,99 €

Ta knjiga pri nas ni v prodaji!


Naša spletna stran je namreč tudi informativne narave, podobno kot revija Bukla. Za več informacij o knjigi se obrnite direktno na založbo, ki je knjigo izdala (navedena na levi).

Povej naprej

Založba Hiša knjig, založba KMŠ
Leto izdaje 2018
ISBN 978-961-7035-48-3
Naslov izvirnika La bahia de la escocesa
Leto izdaje izvirnika 2016
Prevod Vesna Česnik Korošec
Urejanje Maja Brodschneider Kotnik

Tehnične lastnosti
mehka vezava
19 x 12,5 cm
340 g
387 strani
Tip knjige
roman
Kategorije
leposlovje > zgodovinski roman
leposlovje > ljubezenski roman
leposlovje > ženski roman
špansko leposlovje

Založnik o knjigi

Adama Brentona, vikonta Teriwoodskega, umorijo, ko poskuša razkrinkati izdajstvo. Kmalu za tem njegova sestra Kimberly v New Yorku prejme sporočilo, da je Adam storil samomor. Nejeverna sklene odpotovati v Anglijo, da bi razjasnila okoliščine.

Christopher Gresham, grof Braystonski, je bil v otroštvu Brentonov prijatelj, in čeprav sta se v preteklih letih oddaljila, ni pozabil njunega nekdanjega prijateljstva. Zato se odloči na lastno pest raziskati njegovo smrt, medtem ko hkrati sodeluje z vlado pri preiskavi ropov angleških ladij.

Ko Kimberly začne brskati po bratovem življenju, postane Christopher glavni osumljenec. Ne privlačnost ne poželenje, ki se prebudita med njima, ne ustavita Kim v njeni nameri, da se maščuje Adamovemu morilcu.

Recenzija Bukla

Američanka Kimberly Brenton ima v okolici New Yorka čudovito posestvo, in čeprav je postavna in godna za ženitev, jo bolj kot snubci in plesne obleke zanimajo živali, posestvo in ježa konj. Ko izve za samomor svojega polbrata Adama, Kimberly nemudoma zapusti svoj idilični dom in odpotuje na bratovo posestvo v Anglijo, da bi odkrila vzroke njegove smrti. Že ob prihodu doživi presenečenje, saj na razkošnem posestvu med drugim spozna Adamovega sina, svojega nečaka Camerona. Tudi zaradi njega se Kimberly odloči, da bo temeljito raziskala ozadje bratovega domnevnega samomora. Ob tem naleti na bratovega dolgolet­nega prijatelja grofa Braystonskega. Kljub privlačnosti, ki jo oba čutita drug do drugega, Kimberly čuti, da mu ne sme zaupati, domneva pa tudi, da grof ve, kdo je ubil Adama zaradi prodaje zemlje z dostopom do pomembnega zaliva … Napeto zgodovinsko-ljubezensko branje, ki bralca takoj posrka v svojo zgodbo.

Vesna Sivec Poljanšek, Bukla 144

© Bukla − Besedilo je avtorsko zaščiteno, glej Splošne pogoje uporabe.

Sorodne knjige

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...