Pojdi na glavno vsebino
Brezplačna dostava za naročila nad 29 €
041 670 666(vsak delavnik 9h-16h)
0

Zaljubljena, zatreskana

Falling Fast
Sophie McKenzie
Zaljubljena, zatreskana
24,94 €

Ta knjiga pri nas ni v prodaji!


Naša spletna stran je namreč tudi informativne narave, podobno kot revija Bukla. Za več informacij o knjigi se obrnite direktno na založbo, ki je knjigo izdala (navedena na levi).

Povej naprej

Založba Mladinska knjiga
Zbirka Odisej
Leto izdaje 2012
ISBN 978-961-01-2248-7
Leto izdaje izvirnika 2012
Prevod Manica Baša
Spremna beseda Vesna Pišek
Urejanje Alenka Veler

Tehnične lastnosti
trda vezava
21 x 14,5 cm
390 g
219 strani
Tip knjige
roman
Kategorije
leposlovje > ljubezenski roman
britansko leposlovje

Založnik o knjigi

Prisrčna zgodba o ljubezni, ki zmore čez prve čeri.

River in Flynn se brezglavo zaljubita, a njuna zveza je zaznamovana s Flynnovo nedostopnostjo in jezo. River to skoraj spravi ob pamet, toda ko se ji Flynn le odpre, se izkaže, da se za izbruhi jeze skriva zgodba o družinskem nasilju, zaradi katerega mora fant prezgodaj dozoreti. Potem pa je tukaj še spolnost. Kdaj je pravi čas zanjo? Naj River sledi sebi ali Flynnovi potrebi? Vsekakor ni nič tako, kot si je predstavljala, preden je spoznala Flynna …

Sophie McKenzie je priljubljena in za svoje delo večkrat nagrajena angleška avtorica. Roman Zaljubljena, zatreskana razkriva, kako lahko nezaupanje povzroči nepotrebno bolečino in kako prava ljubezen premaga vse ovire.

Recenzija Bukla

Šestnajstletna River se z vso strastjo najstniških čustev potopi v svojo prvo veliko ljubezen. Navdihnjena z eno najlepših ljubezenskih zgodb klasične literature o Romeu in Juliji pričakuje začetek idilične ljubezenske pravljice, a kaj kmalu ugotovi, da so stvari v resničnem življenju precej drugačne kot v pesniški domišljiji. Njen Romeo, Flynn, je pogosto oddaljen in nedostopen in na trenutke se zdi, da ga bolj kot Riverino srce zanima njeno telo. Večkrat nagrajena angleška avtorica Sophie McKenzie tankočutno oriše čarobne trenutke svežih zaljubljencev, hkrati pa mojstrsko razgrinja težave in prepreke, s katerimi se srečuje posameznik, ko se njegove sanje o tem, da bi ljubil in bil ljubljen, udejanjijo v resničnem življenju. Roman je topla, rahločutna zgodba o ljubezni, ki navsezadnje premaga vse ovire.

Ajda Janovsky, Bukla 81

© Bukla − Besedilo je avtorsko zaščiteno, glej Splošne pogoje uporabe.

Sorodne knjige

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...