Pojdi na glavno vsebino
Brezplačna dostava za naročila nad 25 €
041 670 666(vsak delavnik 9h-16h)
0

Zapeljivčev polnočni poljub

Sinovi greha, knj. 2
Anna Campbell
Zapeljivčev polnočni poljub
12,90 €

Ta knjiga pri nas ni v prodaji!


Naša spletna stran je namreč tudi informativne narave, podobno kot revija Bukla. Za več informacij o knjigi se obrnite direktno na založbo, ki je knjigo izdala (navedena na levi).

Povej naprej

Založba Učila International
Zbirka Žepna knjiga
Leto izdaje 2017
ISBN 978-961-00-3482-7
Naslov izvirnika A Rake's Midnight Kiss
Leto izdaje izvirnika 2013
Prevod Maja Kogej

Tehnične lastnosti
mehka vezava
394 strani
Tip knjige
roman
Kategorije
leposlovje > ljubezenski roman
avstralsko leposlovje

Založnik o knjigi

ŠELE DAMI SE JE POSREČILO ...

Bistra Genevieve Barrett ima veliko skrivnost, saj piše učene članke, ki jih pod svojim imenom objavlja njen oče. Nato pa se na njenem pragu pojavi očetov čedni novi učenec. Genevieve v njem prepozna zakrinkanega vlomilca, ki ji je skušal iz kabineta izmakniti neprecenljiv dragulj. Naj resnico o zapeljivem neznancu zadrži zase? S tem veliko tvega, vendar mora varovati tudi lastne skrivnosti.

... UJETI TATU

Sir Richard Harmsworth čustva skriva pod masko uglajenega zapeljivca. Pred družbo se pretvarja, da mu ni mar, ker se je rodil kot pankrt, vendar ga preganja misel na neznanega očeta. Richard je prepričan, da se bo le s Harmsworthovim draguljem izkazal za upravičenega naslednika svoje družine. Dragotino se nameni z očarljivostjo izmamiti iz rok lastnice, pri tem pa se sreča z žensko, katere lepota presega tudi najčudovitejše dragulje. Čeprav Genevieve Richardu ukrade srce, se bo kmalu znašla v večji nevarnosti kakor njen dragoceni zaklad ...

Recenzija Bukla

Neke noči vikarjeva hči Genevieve Barrett v hiši zaloti vlomilca, ki se čisto nič ne boji njene pištole, pač pa ji prav nesramno pospeši srčni utrip – malce zaradi strahu, malce pa zaradi nevarne privlačnosti. Vlomilca prav kmalu prepozna v očetovem novem učencu, ne ve pa, da je to v resnici sir Richard Harms worth, ki se je rodil v sumljivih okoliščinah in mu visoka družba tega ne dovoli pozabiti. Da bi dokazal, da je pravi naslednik, mora poiskati Harmsworthov dragulj, dragocenost, ki že nekaj desetletij velja za izgubljeno. Richard odkrije, da je v lasti ostroumne vikarjeve hčere, najti mora le še način, da dragulj izvabi iz njenih rok. S prevaro, zapeljevanjem, krajo? So dragoceni kamni res tisto, kar je v vikarjevi hiši najpomembnejše?

Klara Jarc, Bukla 136

© Bukla − Besedilo je avtorsko zaščiteno, glej Splošne pogoje uporabe.

Sorodne knjige

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...