Pojdi na glavno vsebino
Brezplačna dostava za naročila nad 29 €
041 670 666(vsak delavnik 9h-16h)
0

Zaupaj znova

Znova, knj. 2
Mona Kasten
Zaupaj znova
12,90 €

Ta knjiga pri nas ni v prodaji!


Naša spletna stran je namreč tudi informativne narave, podobno kot revija Bukla. Za več informacij o knjigi se obrnite direktno na založbo, ki je knjigo izdala (navedena na levi).

Založba Učila International
Zbirka Žepna knjiga
Leto izdaje 2020
ISBN 978-961-00-4396-6
Naslov izvirnika Trust again
Leto izdaje izvirnika 2017
Prevod Neža Kralj

Tehnične lastnosti
mehka vezava
19 x 12,5 cm
396 strani
Tip knjige
roman
Kategorije
leposlovje > ljubezenski roman
leposlovje > ženski roman
nemško leposlovje

Povej naprej

Založnik o knjigi

»Raje gledam naprej in se veselim vsakega dne posebej.« Dawn

V trenutku ko se Dawn Edwards prvič sooči s Spencerjem Cosgrovom, se zave, da ima težavo. Veliko težavo. Spencer je seksi, očarljiv in zabaven, skratka pravi tip zanjo. Takoj se začne spogledovati z njo, toda Dawn si je prisegla, da se moških ne bo več pritaknila. Bolečina, ker je zaupala napačnemu, je prevelika in rana po njegovi prevari pregloboka. A Spencer se zlepa ne vda, in ko Dawn odkrije, da tudi sam skriva srce parajočo skrivnost, ji postane jasno, da se nikakor ne bo mogla upreti temu, kako ji zna svet postaviti na glavo …

Recenzija Bukla

Dawn, študentka literature, je zadržana srnica z nedolžnimi okroglimi očmi, ki ima rada balone, ljubiče, rožnato barvo in bleščice. Na zunaj. Navznotraj pa v njej prasketa divja ustvarjalna energija, ki se izliva v pisanje erotičnih ljubezenskih romanov, pa čeprav se Dawn sploh ne daje dol, odkar ji je srce strl njen prvi in edini. Toda življenje v sproščenem, s smehom in erotiko nabitem ozračju študentskega kampusa prinaša mnogo skušnjav, med katerimi je največja čedni, bistri, zabavni, seksi Spencer. Očitno jo že dolgo obožuje in vztrajno osvaja, a ona ne zmore znova zaupati ljubezni. Kdo bi si mislil, da tudi vedno očarljivi Spencer v srcu nosi bolečino? Poredni koktajl s ščepom Prijateljev in Razočaranih gospodinj, ki budi metuljčke v trebuhu in sunke srhov poželenja, odpelje bralca pod prho študentskega doma, na zmenek ob pici, na dom nesramno bogate, toda disfunkcionalne družine. Vmes pa se zgodi veliko vročega seksa in nato … ljubezen!

Maja Črepinšek, Bukla 153

© Bukla − Besedilo je avtorsko zaščiteno, glej Splošne pogoje uporabe.

Sorodne knjige

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...