Pojdi na glavno vsebino
Brezplačna dostava za naročila nad 29 €
041 670 666(vsak delavnik 9h-16h)
0

Pogled v večnost

Nevrokirurgovo potovanje v življenje po življenju
Eben Alexander
Pogled v večnost
10,90 €

Ta knjiga pri nas ni v prodaji!


Naša spletna stran je namreč tudi informativne narave, podobno kot revija Bukla. Za več informacij o knjigi se obrnite direktno na založbo, ki je knjigo izdala (navedena na levi).

Založba Učila International
Zbirka Žepna knjiga
Leto izdaje 2014
ISBN 978-961-00-2063-9
Naslov izvirnika Proof of Heaven
Leto izdaje izvirnika 2012
Prevod Jana Ambrožič
Urejanje Petra Brezinščak

Tehnične lastnosti
mehka vezava
19 x 12,5 cm
190 g
204 strani
Tip knjige
priročnik
Kategorije
leposlovje
osebna rast, duhovnost in ezoterika

Povej naprej

Založnik o knjigi

Svetovna uspešnica uglednega nevrokirurga, zaradi katere boste podvomili o vsem, kar veste o življenju in smrti.

To je zgodba, ki vam bo spremenila življenje.

Priznani nevrokirurg dr. Eben Alexander je bil prepričan, da je tisto, čemur verni ljudje rečejo duša, v resnici plod kemijskih procesov v možganih, zato je bil vedno skeptičen do obsmrtnih doživetij svojih pacientov.

Dokler takega izkustva ni doživel sam. Nekega dne je možgane dr. Alexandra napadla izjemno redka bolezen in za dolgih sedem dni je potonil v globoko komo. Medtem ko je bilo njegovo telo popolnoma neodzivno, je potoval po svetovih onkraj. Po tem potovanju je spoznal, da je resnično zdravje pogojeno z zavedanjem o obstoju boga in duše ter da smrt ni konec osebnega bivanja, temveč le prehod – in tako združil znanja s področja nevrološke znanosti z vero v nebesa, boga in dušo.

Zgodba dr. Alexandra je izjemna in se bere kot čudovita domišljijska pripoved nadarjenega pisatelja znanstvene fantastike, ker pa se je zgodila prav njemu, je revolucionarna. Prepričala bo namreč tako znanstvenike kot verujoče.

Dr. Eben Alexander ima za sabo 25 let kariere akademskega nevrokirurga. V tem času je 15 let delal v otroški bolnišnici in porodnišnici v Brighamu in na Harvardski medicinski šoli v Bostonu.

Recenzija Bukla

Priznani ameriški nevrokirurg dr. Eben Alexander se je še pred nekaj leti skeptično nasmihal pričevanjem pacientov, ki so mu govorili o svojih obsmrtnih izkušnjah. A pred kratkim je tudi sam doživel nekaj podobnega: čez noč je močno zbolel, zdravniški kolegi niso znali pojasniti vzroka nenadne hude možganske okvare. Zdravnikovo življenje je ves čas viselo na nitki, vse je kazalo, da bo umrl. V času, ko je bil v komi, je doživel edinstveno potovanje po drugih dimenzijah življenja. To mu je prineslo nove uvide in po sedmih dneh tudi odrešilno vrnitev v to življenje. Neverjetno in nemogoče? Za tiste, ki so tako kot dr. Alexander – ta je svojo pretresljivo izkušnjo, opisano v tej knjigi, na koncu podkrepil tudi z znanstvenimi razlagami – doživeli kaj podobnega, menda sploh ne!

Vesna Sivec Poljanšek, Bukla 99

© Bukla − Besedilo je avtorsko zaščiteno, glej Splošne pogoje uporabe.

Sorodne knjige

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...