Pojdi na glavno vsebino
Brezplačna dostava za naročila nad 29 €
041 670 666(vsak delavnik 9h-16h)
0

O zajčku, ki bi rad zaspal

Nov način za uspavanje otrok
Carl-Johan Forssén Ehrlin
O zajčku, ki bi rad zaspal
16,95 €

Ta knjiga pri nas ni v prodaji!


Naša spletna stran je namreč tudi informativne narave, podobno kot revija Bukla. Za več informacij o knjigi se obrnite direktno na založbo, ki je knjigo izdala (navedena na levi).

Povej naprej

Založba Mladinska knjiga
Leto izdaje 2015
ISBN 978-961-01-3935-5
Naslov izvirnika Kaninen som så gärna ville somna
Ilustracije Irina Maununen
Prevod Katja Jemec Gričar
Urejanje Barbara Zych

Tehnične lastnosti
trda vezava
26,5 x 21 cm
390 g
24 strani
Tip knjige
slikanice
Kategorije
otroško in mladinsko > od 4 do 8 let
leposlovje > pravljice in miti
otroško in mladinsko > dojenčki in malčki

O knjigi

V tej prav posebni, inovativni zgodbici za lahko noč so uporabljene prefinjene psihološke tehnike, ki pomagajo otrokom, da se sprostijo, hitreje utonejo v sen in trdneje spijo. Zgodbica otrokovi podzavesti sugerira, naj zaspi. O zajčku, ki bi rad zaspal odlično učinkuje tako pri dnevnem počitku kot pri nočnem spanju.

Glavni junak zgodbice, zajček Jan, je utrujen, vendar ne more zaspati. Zato se z mamico odpravita k stričku Zehu po pomoč. Na poti srečata prijaznega polžka Sanjčka in modro Trudno sovo. Oba Janu svetujeta, kako bo hitreje zaspal. Čeprav je zajček vedno bolj utrujen, nadaljuje pot. Striček Zeh ga posuje s čarobnim praškom. Jan postane še bolj utrujen in komaj zmore pot do doma, kjer takoj zaspi in mirno prespi vso noč do jutra.

Recenzija Bukla

Nekateri majhni otroci imajo občasno težave s spanjem in zanje (no, tudi za njihove starše) je švedski psiholog, mojster praktik NLP-ja in trener na področju osebnega razvoja, napisal pričujočo zgodbico. V inovativno pripoved o zajčku Janu, ki kljub utrujenosti ne more zaspati, zato se z mamico odpravita k stričku Zehu po nasvet, so vsebinsko umeščene prefinjene sprostitvene tehnike, ki otrokom pomagajo pri hitrejšem in lažjem vstopu v svet spanja. Knjiga ima na prvih straneh tudi preprosta navodila za odraslega bralca, ki mora poleg ustreznega okolja razmišljati tudi o barvi in ritmu pripovedovanja. Pa laaaahkooo noč, vam želim.

Renate Rugelj, Bukla 116-117

© Bukla − Besedilo je avtorsko zaščiteno, glej Splošne pogoje uporabe.

Sorodne knjige

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...