Pojdi na glavno vsebino
Brezplačna dostava za naročila nad 29 €
041 670 666(vsak delavnik 9h-16h)
0

Pravljice na gumbke

Marika Mihelčič
Pravljice na gumbke
29,90 €

Ta knjiga pri nas ni v prodaji!


Naša spletna stran je namreč tudi informativne narave, podobno kot revija Bukla. Za več informacij o knjigi se obrnite direktno na založbo, ki je knjigo izdala (navedena na levi).

Povej naprej

Založba Narava
Leto izdaje 2016
ISBN 978-961-6893-76-3
Ilustracije Andreja Gregorič

O knjigi

Takole prihajajo pravljice med otroke, napisane samo zanje! Da jih razvedrijo, umirijo, potolažijo, pobožajo, jim popihajo boleče koleno ali jih popeljejo v čudežno deželo.

Prihajajo z vetrčki, oblački, dežnimi kapljicami, sončnimi žarki, tudi s kakšnim avtomobilčkom. Spremljajo jih živali, majhne in velike. Potujejo čez travnike in igrišča, skozi parke in gozdove, nad strehami hiš, vse do morja. Ustavijo se šele ob postelji in vsakega otroka, ki ne more zaspati, zazibljejo v sanje …

Recenzija Bukla

Zbirka enaintridesetih pravljic Marike Mihelčič prinaša nežno toplino, ki jo najbolje poznajo babice. Nekaj pravljic je izšlo že samostojno, tokrat pa v zbirki spoznavamo še nove. Morda jih bo svojim vnučkom najraje prebrala babica, morda svojim otrokom povedala mamica, vsekakor pa so to pravljice, ki naj jih otroci le slišijo, saj govorijo o tem, da nas ima babica rada, tudi če se včasih ne obnašamo najbolj vljudno, da se dajo strašljive sanje pomesti izpod postelje, da majhni dojenčki potrebujejo veliko ljubezni in topline ter da imajo otroci včasih najraje stare, zdelane igrače, ki jim nudijo uteho. Kratke zgodbice, ki jih spremljajo prisrčne ilustracije Andreje Gregorič, s svojo preprostostjo pogrejejo srca in na obraz prikličejo nasmeh.

Klara Jarc, Bukla 120-121

© Bukla − Besedilo je avtorsko zaščiteno, glej Splošne pogoje uporabe.

Sorodne knjige

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...