Pojdi na glavno vsebino
Brezplačna dostava za naročila nad 29 €
041 670 666(vsak delavnik 9h-16h)
0

Srečkov kovček

Dunja Jogan
Srečkov kovček
20,95 €

Ta knjiga pri nas ni v prodaji!


Naša spletna stran je namreč tudi informativne narave, podobno kot revija Bukla. Za več informacij o knjigi se obrnite direktno na založbo, ki je knjigo izdala (navedena na levi).

Založba Zala
Zbirka Mušnica
Leto izdaje 2017
ISBN 978-961-6994-16-3
Ilustracije Dunja Jogan
Urejanje Elkana Angelova, Tina Mahkota, Mateja Sužnik

Tehnične lastnosti
trda vezava
28 x 23 cm
390 g
28 strani
Tip knjige
slikanice
Kategorije
leposlovje > pravljice in miti
slovensko leposlovje

Povej naprej

Založnik o knjigi

Kovčki so fantastična iznajdba!Z njimi hodimo na počitnice, potovanja, vanje lahko spravljamo snežne krogle, razglednice, igrače in še veliko lepih stvari.
Ste vedeli, da obstajajo tudi kovčki, ki rasejo kar sami od sebe in so vse težji in težji, da jih je že kar težko vleči s sabo?Ravno tak je bil Srečkov kovček, dokler …

Recenzija Bukla

Mlada ilustratorka Dunja Jogan, ki po navadi opremlja slikanice drugih avtoric in avtorjev, je tokrat sama zasnovala zgodbo o osamljenem in nesrečnem fantu Srečku. Ta je bil vedno oblečen v črno in je naokrog prenašal svoj ogromen črn kovček, ki je postajal vse težji in težji. Poln je bil namreč slabih izkušenj, ki so se v fantovem življenju nabirale in kopičile. Toda Srečko je nekega dne vendarle našel svoj drobec sreče. Medtem ko je na hribu zaspal, je neki deček odprl njegov črni kovček in Srečkove žalostne izkušnje so poletele v nebo ter ustvarile pravo nevihto. In ko se je vihar polegel … le kaj se je zgodilo takrat?

Žiga Valetič, Bukla 131

© Bukla − Besedilo je avtorsko zaščiteno, glej Splošne pogoje uporabe.

Sorodne knjige

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...