Pojdi na glavno vsebino
Brezplačna dostava za naročila nad 29 €
041 670 666(vsak delavnik 9h-16h)
0

Inferno

Dan Brown
Inferno
35,96 €

Ta knjiga pri nas ni v prodaji!


Naša spletna stran je namreč tudi informativne narave, podobno kot revija Bukla. Za več informacij o knjigi se obrnite direktno na založbo, ki je knjigo izdala (navedena na levi).

Založba Mladinska knjiga
Zbirka Krimi
Leto izdaje 2013
ISBN 978-961-01-2842-7
Naslov izvirnika Inferno
Leto izdaje izvirnika 2013
Prevod Nataša Müller

Tehnične lastnosti
trda vezava
505 strani
Tip knjige
roman
Kategorije
leposlovje > pustolovski roman
leposlovje > kriminalni roman
ameriško leposlovje

Povej naprej

Založnik o knjigi

Knjiga, ki je v angleškem jeziku izšla pred nekaj meseci, že podira rekorde. V prvem tednu prodaje je postala najbolje prodajana Brownova knjiga - v prvih sedmih dneh so jo v vseh jezikih in različicah (tudi elektronski) prodali več kot Da Vincijeve šifre!

Recenzija Bukla

Po Angelih in demonih, Da Vincijevi šifri in Izgubljenem simbolu se ameriški profesor simbologije Robert Langdon vrača še četrtič v veleuspešnici Dana Browna. Tudi tokrat ta razvpiti ameriški avtor postreže s svojim prepoznavnim pripovednim konceptom, torej ultimativno teorijo zarote, v kateri preplete zgodovino, še posebej Dantejev Pekel, in aktualno sedanjost, v kateri prenaseljenost postaja ključni problem prihodnjega življenja na Zemlji. Zato se ga skrivnostne sile odločijo omejiti na svojevrsten način. Bodo uspeli pri svojem peklenskem načrtu, v okviru katerega naj bi precejšnji del svetovnega prebivalstva izgubil plodnost, ali pa jim ga bo Robert Langdon, skupaj s svojo tokratno superinteligentno sodelavko uspel preprečiti? V primerjavi s prejšnjimi tremi Langdonovimi dogodivščinami tokratna malce bolj diha tudi v ritmu drugih dveh Brownovih romanov (Digitalna trdnjava in Ledena prevara), saj je bolj kot doslej poudarjena tudi akcijska komponenta, prek katere glavna junaka rešujeta svojo eksistenco. Po dobrem mesecu od izida v slovenščini je Inferno že postal najbolj prodajana žanrska knjiga letošnjega leta pri nas (dodati velja, da je hkrati izšel tudi v e-izdaji), prihajajoče decembrsko vzdušje pa mu bo dalo še en bralno-nakupovalni pospešek. Langdon nas bo spremljal tudi v prihodnje, pri filmskem studiu Columbia so potrdili, da bo Izgubljeni simbol (Langdona bo spet odigral Tom Hanks) kmalu nared za snemanje.

Samo Rugelj, Bukla 95-96

© Bukla − Besedilo je avtorsko zaščiteno, glej Splošne pogoje uporabe.

Sorodne knjige

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...