Pojdi na glavno vsebino
Brezplačna dostava za naročila nad 29 €
041 670 666(vsak delavnik 9h-16h)
0

Klicatelj

Chris Carter
Klicatelj
12,90 €

Ta knjiga pri nas ni v prodaji!


Naša spletna stran je namreč tudi informativne narave, podobno kot revija Bukla. Za več informacij o knjigi se obrnite direktno na založbo, ki je knjigo izdala (navedena na levi).

Povej naprej

Založba Učila International
Zbirka Žepna knjiga
Leto izdaje 2017
ISBN 978-961-00-3378-3
Naslov izvirnika The caller
Leto izdaje izvirnika 2017
Prevod Petra Brecelj

Tehnične lastnosti
mehka vezava
19 x 12,5 cm
430 strani
Tip knjige
roman
Kategorije
leposlovje > srhljivi roman
leposlovje > kriminalni roman
ameriško leposlovje

Založnik o knjigi

Strašljiva nova srhljivka avtorja uspešnice Jaz sem smrt.Tanya Kaitlin se po napornem tednu veseli sproščujočega večera doma, nakar stopi izpod prhe in zasliši zvonjenje telefona. Njena najboljša prijateljica Karen Ward skuša vzpostaviti video klic. Tanya se oglasi in nočna mora se začne. Karen ima čez usta nameščeno prevezo in zvezana je na stol v lastni dnevni sobi. Raskavi demonski glas na drugi strani zveze Tanyi zagrozi s smrtjo, če si drzne prekiniti ali samo za trenutek odvrniti pogled od kamere – in ji ponudi neobičajno možnost, da prijateljico reši muk. Ko detektiva Hunter in Garcia preiskujeta zlovešči umor, se znajdeta na vlakcu smrti zla. Plenilec išče žrtve na družabnih omrežjih, jih nadleguje s skrivnimi sporočili in se napaja z njihovim strahom.

Recenzija Bukla

Zadnja v seriji srhljivk nek danjega kriminalističnega psihologa, zdaj pa enega najus pešnejših pisateljev kriminalk vam bo že na začetku naježila kožo. Si predstavljate, da bi bilo življenje nekoga, ki vam je blizu, odvisno od vaših točnih odgovorov? Ravno to se zgodi Tanyi Kaitlin, ki jo zvečer preseneti videoklic njene najboljše prijateljice, ta pa se hitro sprevrže v nočno moro. Karen je privezana na stolu, grozljivi zamaskirani morilec z demonskim glasom pa pozove Tanyo, naj jo odreši muk ... Na lov za njim se poda Posebna enota za umore s karizmatičnim inšpektorjem Hunterjem na čelu, medtem pa postajajo morilčeva dejanja vse krvoločnejša, detektiv pa ni nič bliže rešitvi.

Kristina Sluga, Bukla 134-135

© Bukla − Besedilo je avtorsko zaščiteno, glej Splošne pogoje uporabe.

Sorodne knjige

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...