Pojdi na glavno vsebino
Brezplačna dostava za naročila nad 29 €
041 670 666(vsak delavnik 9h-16h)
0

Krotilec levov

Camilla Läckberg
Krotilec levov
12,90 €

Ta knjiga pri nas ni v prodaji!


Naša spletna stran je namreč tudi informativne narave, podobno kot revija Bukla. Za več informacij o knjigi se obrnite direktno na založbo, ki je knjigo izdala (navedena na levi).

Povej naprej

Založba Učila International
Zbirka Žepna knjiga
Leto izdaje 2015
ISBN 978-961-00-2482-8
Naslov izvirnika Lejontämjaren
Leto izdaje izvirnika 2014
Prevod Danni Stražar
Urejanje Špela Žakelj

Tehnične lastnosti
mehka vezava
19 x 12,5 cm
360 g
404 strani
Tip knjige
roman
Kategorije
leposlovje > srhljivi roman
leposlovje > kriminalni roman
švedsko leposlovje

Založnik o knjigi

Mesec januar je in Fjällbacko oklepa mraz. Napol gola deklica tava skozi zasneženi gozd in stopi na cesto. Nepričakovano se pojavi avto, ki se ji ne more izogniti.

Ko Patrik Hedström in njegovi sodelavci prejmejo obvestilo o nesreči, je dekle že identificirano. Pred štirimi meseci je izginila na poti domov iz jahalne šole, zatem pa je ni nihče več videl. Izkaže se, da je bila podvržena nepojmljivi krutosti in obstaja nevarnost, da ni edina, ki je doživela to usodo.

Obenem Erica Falck preiskuje star primer družinske tragedije, ki je pripeljala do smrti nekega moškega. Vedno znova obiskuje njegovo ženo, ki je bila obsojena zaradi umora, vendar ne izve, kaj se je zgodilo. Kaj ženska skriva? Erica čuti, da se nekaj ne ujema. Zdi se, kot da preteklost meče senco na sedanjost.

Camilla Läckberg v Krotilcu levov, novi srhljivi uspešnici iz serije Fjällbacka, odstira najtemnejše, najbolj nepojmljive plasti človeške narave.


Sorodne knjige

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...