Pojdi na glavno vsebino
Brezplačna dostava za naročila nad 29 €
041 670 666(vsak delavnik 9h-16h)
0

Senčni potok

Joy Fielding
Senčni potok
10,90 €

Ta knjiga pri nas ni v prodaji!


Naša spletna stran je namreč tudi informativne narave, podobno kot revija Bukla. Za več informacij o knjigi se obrnite direktno na založbo, ki je knjigo izdala (navedena na levi).

Založba Učila International
Zbirka Žepna knjiga
Leto izdaje 2014
ISBN 978-961-00-2368-5
Naslov izvirnika Shadow Creek
Leto izdaje izvirnika 2012
Prevod Samo Kuščer
Urejanje Branka Fišer

Tehnične lastnosti
mehka vezava
19 x 12,5 cm
290 g
336 strani
Tip knjige
roman
Kategorije
leposlovje > srhljivi roman
kanadsko leposlovje

Povej naprej

Založnik o knjigi

Nekaj grozečega se potika med drevesi Senčnega potoka ...

Po v zadnjem hipu spremenjenih načrtih se Valerie, ki se ločuje od moža, njena čudaška prijatelja Melissa in James, njena muhasta najstniška hči Brianne in Jennifer, zaročenka Valeriejinega že skoraj bivšega moža, znajdejo skupaj na nenavadnem izletu v pogorje Adirondack. Val se spoprijema z nerazčiščenim odnosom do moža ter ljubosumjem in odporom do njegove nove, mlajše in lepše izbranke, ki pa ima tudi sama nekaj čustvenih težav. Brianne je stara šestnajst let in je tipična najstniška upornica, ujeta v mrežo skrivnosti in laži.

Val in njeni sopotniki pa ne vedo, da se prav po tistih gozdovih potikata poblaznela morilca in za seboj puščata grozljivo iznakažena trupla. Ko odkrijejo umorjen starejši par in Brianne nenadoma izgine, se Val znajde v strahotnejši grozljivki, kot bi si lahko sploh predstavljala. Pričakovala je, da se bo na potovanju vsaj nekoliko sprostila, a izlet v naravo se je razvil v grozljivo nočno moro ...

Knjiga, ki je ne nikoli ne boste pozabili!

Recenzija Bukla

V gorovju Adirondack se zgodi vrsta brutalnih umorov. Žrtve grozljivih zločinov so osamljeni priletni zakonski pari, ki ju morilca z izmišljenima imenoma Nikki in Kenny po smrti okrutno razmesarita. V krajih, kjer morita, se po naključju znajde nenavadna družba: Valerie, ki se pravkar ločuje od moža Evana, njuna najstniška hčerka Brianne, Evanova nova ljubica Jennifer in Valerijina prijatelja James in Melissa. Medtem ko se družba nevede nevarno zapleta z iztirjenima klavcema, junaki spoznavajo zmote drug o drugem – je mogoče, da bosta naravni sovražnici, obe Evanovi ženski, postali celo neke vrste zaveznici? Avtorica vrste kriminalnih uspešnic Joy Fielding poskrbi za napeto branje, poleg odkrivanja identitete zločincev pa ponudi tudi zanimiv vpogled v notranji svet likov, predvsem večine junakinj, ki skozi zgodbo odkrivajo, kako škodljiva, že skoraj smrtonosna je zanje brezpogojna naklonjenost moškemu, ki jih ni vreden.

Ajda Janovsky, Bukla 105-106

© Bukla − Besedilo je avtorsko zaščiteno, glej Splošne pogoje uporabe.

Sorodne knjige

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...