Pojdi na glavno vsebino
Brezplačna dostava za naročila nad 29 €
041 670 666(vsak delavnik 9h-16h)
0

Ženska v kabini številka 10

Ruth Ware
Ženska v kabini številka 10
12,90 €

Ta knjiga pri nas ni v prodaji!


Naša spletna stran je namreč tudi informativne narave, podobno kot revija Bukla. Za več informacij o knjigi se obrnite direktno na založbo, ki je knjigo izdala (navedena na levi).

Povej naprej

Založba Učila International
Zbirka Žepna knjiga
Leto izdaje 2016
ISBN 978-961-00-3200-7
Naslov izvirnika The woman in cabin 10
Prevod Petra Anžlovar

Tehnične lastnosti
mehka vezava
19 x 12,5 cm
368 strani
Tip knjige
roman
Kategorije
leposlovje > srhljivi roman
leposlovje > kriminalni roman
britansko leposlovje

Založnik o knjigi

To bi moral biti popoln dopust. Severni sij. Razkošno križarjenje za predstavnike medijev na butični ladji. Priložnost, da si popotna novinarka Lo Blacklock opomore po travmatičnem vlomu, ki jo je prignal na rob, in premisli, kaj si želi od svoje zveze. Le da stvari ne gredo po načrtu. Ponoči Lo zbudi krik, zato pohiti k oknu in skozenj opazi truplo, ki so ga vrgli čez krov iz sosednje kabine. Toda posadka nima podatkov, da bi kdo bival v tisti kabini, in nihče od potnikov ne manjka.Izčrpana, čustvena in vedno bolj obupana Lo se mora soočiti z dejstvom, da je morda naredila hudo napako. Ali pa je skupaj z morilcem ujeta na krovu – in hkrati edina priča ...

Recenzija Bukla

Če ste se kdaj spraševali, kakšen je občutek klavstrofobičnosti, vam bo ob branju te psihološke kriminalke kmalu jasno. Britanska pisateljica je spisala grotesken in do zadnjega poglavja nepredvidljiv psihološki triler, ki se odvija na krovu luksuzne ladje. Novinarka Lo si je križarjenje z bogatini predstavljala kot oddih in izvrstno priložnost za vzpon poslovne kariere. Nenačrtovano pa se mora kmalu po izplutju namesto z madeži vina na večerni obleki ukvarjati s krvavim madežem, ki je skrivnostno izginil s steklene ladijske ograje, in glasnim pljuskom vode, ki ga je edina slišala sredi noči. Lahko bi šlo za povsem običajno bučanje morja, če se ji ne bi zdelo, da je na vodni gladini za hip zagledala obris človeškega obraza. Za nameček pa je bila še edina, ki je na ladji srečala skrivnostno črnolaso žensko v majici Pink Floydov iz kabine 10, ki pa naj bi bila po zagotovilu gostitelja prazna. Prepričana o umoru neznanke se Lo znajde v kaosu spletk in ugank, kjer tudi sama začne vse bolj izgubljati razsodnost. Kako se rešiti, ko si ujet na ladji in ti strežejo po življenju? In kako odkriti resnico, če ti nihče ne prisluhne?

Diana Volčjak; Bukla 129-130

Sorodne knjige

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...