Pojdi na glavno vsebino
Brezplačna dostava za naročila nad 29 €
041 670 666(vsak delavnik 9h-16h)
0

Mulčki. 5 minutne zgodbe

Charles M. Schulz
Mulčki. 5 minutne zgodbe
17,95 €

Ta knjiga pri nas ni v prodaji!


Naša spletna stran je namreč tudi informativne narave, podobno kot revija Bukla. Za več informacij o knjigi se obrnite direktno na založbo, ki je knjigo izdala (navedena na levi).

Založba Graffit
Leto izdaje 2019
ISBN 978-961-6145-40-4
Ilustracije Charles M. Schulz
Prevod Špela Žakelj

Tehnične lastnosti
trda vezava
27,5 x 20,5 cm
540 g
97 strani
Tip knjige
strip
Kategorije
leposlovje > strip
ameriško leposlovje

Povej naprej

Založnik o knjigi

Nepozabne dogodivščine Charlieja Browna, Snoopyja in njune druščine! Vas zanima, zakaj je Snoopy najbolj skuliran pes na svetu? Kdo bo zmagal v bitki za predsednika razreda? Ali se bo Linus kdaj znebil svoje odejice? In kaj je Sallyjina največja želja? Mulčki so, tako kot v stripu tudi v zgodbah, ki jih boste prebrali, kot bi mignil, resnično zabavna druščina za vsak dan....

Recenzija Bukla

(Skupen opis za knjigi 5-minutne zgodbe in Učenje je dobra šola.)

Le kdo ne pozna dogodivščin bistrega, a cincavega Charlieja Browna, njegovega prikupnega kužka Snoopyja in drugih navihanih mulčkov iz stripovske druščine ameriškega risarja Charlesa M. Schulza (1922–2000)? Če jih ne poznate iz stripov, ste jih morda srečali v televizijskih risankah, na plakatih, koledarjih ali kot igrače v različnih oblikah in velikostih. Tokrat so spet izšli zbrani v dveh lično urejenih stripih, eden je mali v črno-belem formatu, drugi je velik in barven. Njihove zgodbe so tukaj, da navdušijo mlade bralce in vzbudijo nostalgijo v malo starejših. Dajte krila svoji domišljiji in se spustite v pus­tolovščino z Mulčki. V velikem barvnem stripu je zbranih šest petminutnih zgodb simpatične tolpe, medtem ko se v manjšem formatu izrisuje skrben nabor dvostranskih črno-belih stripkov, ki vsakič privlečejo nasmeh na usta. Toplo priporočam tudi tistim, ki ne berejo prav radi.

Renate Rugelj, Bukla 150

© Bukla − Besedilo je avtorsko zaščiteno, glej Splošne pogoje uporabe.

Sorodne knjige

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...