Pojdi na glavno vsebino
Brezplačna dostava za naročila nad 29 €
041 670 666(vsak delavnik 9h-16h)
0

Mulčki. Učenje je dobra šola

Charles M. Schulz
Mulčki. Učenje je dobra šola
16,95 €

Ta knjiga pri nas ni v prodaji!


Naša spletna stran je namreč tudi informativne narave, podobno kot revija Bukla. Za več informacij o knjigi se obrnite direktno na založbo, ki je knjigo izdala (navedena na levi).

Povej naprej

Založba Graffit
Zbirka Mulčki
Leto izdaje 2019
ISBN 978-961-6145-36-7
Ilustracije Charles M. Schulz
Prevod Igor Zwölf
Urejanje Igor Zwölf

Tehnične lastnosti
trda vezava
19,5 x 12,5 cm
190 g
125 strani
Tip knjige
strip
Kategorije
leposlovje > strip
ameriško leposlovje

Založnik o knjigi

Jata drobnih, posrečenih ptičkov je pogosto uporabljala Snoopyjevo hiško bodisi kot postajo za počitek pred selitvijo na jug, bodisi kot prostor za zborovanja - ali pač zgolj za kartanje ali bilijard. Eden izmed njih se je navezal na Snoopyja in postal njegov najtesnejši prijatelj. Snoopyju pomaga pri pisateljevanju in poslovanju, v zračnih bitkah prve svetovne se izkaže kot letalski mehanik njegovega dvokrilca, neredko čepita skupaj in modrujeta o življenju. 

Woodstock ima kljub svoji drobižkasti pojavi velike ambicije – leteti visoko in postati orel; podobno velike ambicije je imel tudi mirovniški rock festival – povezati človeštvo in razširiti mir...

Recenzija Bukla

(Skupen opis za knjigi 5-minutne zgodbe in Učenje je dobra šola.)

Le kdo ne pozna dogodivščin bistrega, a cincavega Charlieja Browna, njegovega prikupnega kužka Snoopyja in drugih navihanih mulčkov iz stripovske druščine ameriškega risarja Charlesa M. Schulza (1922–2000)? Če jih ne poznate iz stripov, ste jih morda srečali v televizijskih risankah, na plakatih, koledarjih ali kot igrače v različnih oblikah in velikostih. Tokrat so spet izšli zbrani v dveh lično urejenih stripih, eden je mali v črno-belem formatu, drugi je velik in barven. Njihove zgodbe so tukaj, da navdušijo mlade bralce in vzbudijo nostalgijo v malo starejših. Dajte krila svoji domišljiji in se spustite v pus­tolovščino z Mulčki. V velikem barvnem stripu je zbranih šest petminutnih zgodb simpatične tolpe, medtem ko se v manjšem formatu izrisuje skrben nabor dvostranskih črno-belih stripkov, ki vsakič privlečejo nasmeh na usta. Toplo priporočam tudi tistim, ki ne berejo prav radi.

Renate Rugelj, Bukla 150

© Bukla − Besedilo je avtorsko zaščiteno, glej Splošne pogoje uporabe.

Sorodne knjige

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...