Pojdi na glavno vsebino
Brezplačna dostava za naročila nad 29 €
041 670 666(vsak delavnik 9h-16h)
0

Mulčki. Žoge so okrogle

Charles M. Schulz
Mulčki. Žoge so okrogle
16,95 €

Ta knjiga pri nas ni v prodaji!


Naša spletna stran je namreč tudi informativne narave, podobno kot revija Bukla. Za več informacij o knjigi se obrnite direktno na založbo, ki je knjigo izdala (navedena na levi).

Založba Graffit
Zbirka Mulčki
Leto izdaje 2019
ISBN 978-961-6145-38-1
Prevod Igor Zwölf
Urejanje Igor Zwölf

Tehnične lastnosti
trda vezava
19 x 12,5 cm
180 g
128 strani
Tip knjige
strip
Kategorije
leposlovje > strip
ameriško leposlovje

Povej naprej

Založnik o knjigi

10. knjiga

Iz uvodnika Ne morem verjeti. Nekdo me ima rad. Spoznajmo enega najbolj nenavadnih junakov stripovskega sveta vseh časov. Iskrivo izvirnost avtorja Shulza lepo izraža njegova upodobitev komunikacije med šolarji in - šolsko stavbo. Vsakomur od nas je šolska stavba močno spremenila življenje, kajne?

Recenzija Bukla

(Skupen opis za knjigi Žoge so okrogle in 6 minutne zgodbe.)

10. del Mulčkov se začenja pozimi, ko se ptice selijo v tople kraje, Woodstock pa za spremstvo prosi zvestega prijatelja Snoopyja. Ko mu hoče na poti pokazati pasje zavetišče, od koder prihaja, ga čaka presenečenje, in na srečo se Woodstock odloči vrniti k druščini Mulčkov, ki so kot vedno prikupni in nabriti. Dobri stari Charlie Brown vztraja z brezupno bejzbolsko ekipo, Sally pa vzpostavi poseben odnos s šolsko stavbo. Prijateljstvo in čari otroštva so v ospredju tudi v šestih 6-minutnih zgodbah, ki so kot zgodbe za lahko noč prirejene za mlajše. Snoopy tokrat kandidira za razrednega predsednika in se s ptičjo druščino poda na taborjenje. Dogodivščine Snoopyja in prijateljev pač vedno narišejo nasmeh na obraz.

Veronika Šoster, Bukla 151

© Bukla − Besedilo je avtorsko zaščiteno, glej Splošne pogoje uporabe.

Sorodne knjige

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...