Pojdi na glavno vsebino
Brezplačna dostava za naročila nad 35 €
041 670 666(vsak delavnik 9h-16h)
0

Šnofijeva druščina 2

Grintavi gusar, tečna trafikantka in kiparska kanalja
Matej de Cecco, Boštjan Gorenc
Šnofijeva druščina 2
19,95 €

Ta knjiga pri nas ni v prodaji!


Naša spletna stran je namreč tudi informativne narave, podobno kot revija Bukla. Za več informacij o knjigi se obrnite direktno na založbo, ki je knjigo izdala (navedena na levi).

Založba Mladinska knjiga
Zbirka Šnofijeva druščina
Leto izdaje 2016
ISBN 978-961-01-4432-8
Leto izdaje izvirnika 2016
Urejanje Alenka Veler

Tehnične lastnosti
trda vezava
26 x 19,5 cm
490 g
80 strani
Tip knjige
strip
Kategorije
leposlovje > strip
slovensko leposlovje

Povej naprej

Založnik o knjigi

Kot pove že njegovo latinsko ime Canis snofius carskius, je Šnofi najbolj carski pes na svetu. A je tudi kavalir in zato mesto na vrhu te lestvice prepušča svoji simpatiji, Kodrlajsasti Pepci.
Štirinožca skupaj s človeškima najstnikoma Čopko in Pilkom skačeta iz pustolovščine v pustolovščino in kvarita načrte pritlehnim podležem.
V drugem zvezku zabavnih prigod izpod peresa Boštjana Gorenca – Pižame in svinčnika Mateja de Cecca čakajo priljubljene junake pustolovščine, kakršnih še niste videli. Razen če ste jih prebrali v Pilu, ko so izhajale v mesečnih nadaljevanjih. Potem že veste, da to knjigo preprosto morate imeti. Drugi pa jim lahko verjamete na besedo. Častna pasja!

Recenzija Bukla

Veseli smo, da se tradicija mladinskih stripov priljubljenega avtorskega dvojca (vsestranskega Boštjana Gorenca in ilustratorja Meteja de Cecca) iz Pila nadaljuje tudi v knjižni obliki. Šnofi, najbolj carski pes na svetu in njegova lepša polovica Kodrlajsasta Pepca skupaj s Čopkom in Pilkom skačejo iz gusarske pustolovščine, preko super zagate do kiparskega špetira in mladim bralcem obljubljajo, da jim ne bo dolgčas in jih bo strip zagrabil huje kot sladkovodni lovkači. Preverite.

Beti Hlebec, Bukla 126

© Bukla − Besedilo je avtorsko zaščiteno, glej Splošne pogoje uporabe.

Sorodne knjige

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...