Pojdi na glavno vsebino
Brezplačna dostava za naročila nad 29 €
041 670 666(vsak delavnik 9h-16h)
0

Assassin's Creed. Razodetja

Oliver Bowden
Assassin's Creed. Razodetja
12,90 €

Ta knjiga pri nas ni v prodaji!


Naša spletna stran je namreč tudi informativne narave, podobno kot revija Bukla. Za več informacij o knjigi se obrnite direktno na založbo, ki je knjigo izdala (navedena na levi).

Založba Učila International
Zbirka Žepna knjiga
Leto izdaje 2017
ISBN 978-961-00-3492-6
Naslov izvirnika Assassin's creed. Revelations
Prevod Samo Kuščer
Urejanje Petra Brezinščak

Tehnične lastnosti
mehka vezava
19 x 12,5 cm
360 g
406 strani
Tip knjige
roman
Kategorije
leposlovje > vojni roman
leposlovje > pustolovski roman
britansko leposlovje

Povej naprej

O knjigi

Starejši, modrejši in še nevarnejši Ezio Auditore, pripadnik reda morilcev, išče izgubljeno knjižnico, ki leži globoko pod trdnjavo Masjaf.Knjižnico je pred več kot dvema stoletjema zgradil znameniti učitelj bratovščine morilcev Altair Ibn-La’Ahad in svojim naslednikom pustil pet ključev, ki jih bo popeljalo do nje. Knjižnica pa ne skriva le dragocenega znanja, ampak tudi strašljivo skrivnost, do katere se mora Ezio dokopati še pred pokvarjenimi templjarji. Pot ga vodi v nemirni Konstantinopel, kjer se že zbira templjarska vojska in resno ogroža Otomansko cesarstvo.Ko se Ezio odpravi po sledeh svojega predhodnika, se mora še zadnjič spopasti z neusmiljenim sovražnikom. Njegovo romanje pa hitro preraste v bitko s časom …

Recenzija Bukla

Assassin\\'s Creed z več kot 100 milijoni prodanih izvodov velja za eno najvplivnejših franšiz videoiger. Gre za zgodovinsko akcijsko pustolovščino, kjer se fikcija meša z realnostjo. Razodetja so četrti del knjiž ne serije, ki jo je zaradi boljšega razumevanja dob ro brati po vrsti. Knjiga sledi istoimenskemu računalniškemu izvirniku Revelations, zaključnemu delu trilogije o članu reda morilcev Eziu Auditoreju. V šestnajsto stoletje vpeta zgodba se odvija na tleh Otomanskega cesarstva, kjer red templjarjev išče izgubljeno knjiž nico, ki skriva mogočno znanje. To naj bi templjarjem omogočilo nadzor človeštva, saj verjamejo, da je le tako mogoče doseči mir. Konflikt med templjarji in bratovščino, ki zagovarja svobodno voljo, je sicer osrednja nit serije (predstavila jo je tudi deset mesecev stara filmska predelava, ki pa je kljub zvezd niški zasedbi z Michaelom Fassbenderjem, Marion Cotillard in Jeremyjem Ironsom pustila bolj medel vtis). Napeto branje za ljubitelje franšize ali zgodovinske fikcije.

Aleš Cimprič, Bukla 137

© Bukla − Besedilo je avtorsko zaščiteno, glej Splošne pogoje uporabe.

Sorodne knjige

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...