Pojdi na glavno vsebino
Brezplačna dostava za naročila nad 29 €
041 670 666(vsak delavnik 9h-16h)
0

Assassin's Creed. Skrivna križarska vojna

Oliver Bowden
Assassin's Creed. Skrivna križarska vojna
10,90 €

Ta knjiga pri nas ni v prodaji!


Naša spletna stran je namreč tudi informativne narave, podobno kot revija Bukla. Za več informacij o knjigi se obrnite direktno na založbo, ki je knjigo izdala (navedena na levi).

Založba Učila International
Zbirka Žepna knjiga
Leto izdaje 2015
ISBN 978-961-00-2671-6
Naslov izvirnika Assassin's Creed. The Secret Crusade
Prevod Jernej Zoran
Urejanje Petra Brezinščak

Tehnične lastnosti
mehka vezava
19 x 12,5 cm
330 g
365 strani
Tip knjige
roman
Kategorije
leposlovje > vojni roman
leposlovje > pustolovski roman
britansko leposlovje

Povej naprej

Založnik o knjigi

Altair se odpravlja na mogočno nalogo, ki ga bo popeljala v Sveto deželo in mu razkrila pravo poslanstvo reda morilcev. Da bi dokazal svojo predanost, mora poraziti devet smrtonosnih sovražnikov, vključno s poveljnikom templjarjem Robertom de Sablom.

Spremljamo lahko potovanje, ki spreminja tok zgodovine, Altairjev boj proti dolgotrajni templjarski zaroti, zgodbo o družinskem življenju, ki je tragična in osupljiva, na koncu pa smo priča tudi izdajstvu starega prijatelja.

Recenzija Bukla

Serija računalniških iger Assassin\\'s Creed je tudi zaradi zgodbe navdušila marsikaterega igričarja. Zato ne preseneča, da je bilo po njej napisanih precej knjižnih predelav. Nad njimi vihti pero angleški pisatelj Oliver Bowden, ki bo letos izdal že osmo knjigo, spisano po tej licenci, pred nami pa je prevod tretjega dela. Skrivna križarska vojna se vrača h koreninam, h glavnemu junaku prvega dela izvirne franšize. Za uživanje ob branju torej ni potrebno poznati prejšnjih romanov, Renesanse in Bratovščine. Pripoved sledi Altairju, članu bratovščine morilcev, ki dobi nalogo pokončati devet oseb. Ob tem pa se mu začne razkrivati globoka templjarska zarota. Napeta pustolovska zgodovinska fikcija, umeščena v Sveto deželo trinajstega stoletja, bo zaradi razširitve zgodbe privlačna tudi za tiste, ki so se z Altairjevimi dogodivščinami seznanili že prek igralnega ploščka.

Aleš Cimprič, Bukla 114

© Bukla − Besedilo je avtorsko zaščiteno, glej Splošne pogoje uporabe.

Sorodne knjige

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...