Pojdi na glavno vsebino
Brezplačna dostava za naročila nad 29 €
041 670 666(vsak delavnik 9h-16h)
0

Čas mojega življenja

Cecelia Ahern
Čas mojega življenja
12,90 €

Ta knjiga pri nas ni v prodaji!


Naša spletna stran je namreč tudi informativne narave, podobno kot revija Bukla. Za več informacij o knjigi se obrnite direktno na založbo, ki je knjigo izdala (navedena na levi).

Založba Učila International
Zbirka Žepna knjiga
Leto izdaje 2018
ISBN 978-961-00-3938-9
Naslov izvirnika The time of my life
Leto izdaje izvirnika 2011
Prevod Anja Radaljac
Urejanje Petra Brezinščak

Tehnične lastnosti
mehka vezava
19 x 12,5 cm
340 g
392 strani
Tip knjige
roman
Kategorije
leposlovje > ženski roman
irsko leposlovje

Povej naprej

Založnik o knjigi

Ko se Lucy Silchester nekega dne vrne iz službe, jo na preprogi čaka zlata kuverta, v kateri se skriva vabilo na sestanek – z njenim lastnim življenjem.
Sliši se enkratno, o tem je brala v reviji. Vendar je Lucy tako zaposlena z mačko, izogibanjem družinskim obveznostim in prijateljem ter črtenjem službe, da vztrajno pozablja na vabila, ki ji jih pošilja življenje, čeprav bi se morala nujno srečati iz oči v oči.
Njeno življenje ni v najlepšem redu in samo ona pozna resnico – ki je v popolnem nasprotju z zgodbicami, ki jih trosi drugim. Toda njeno življenje vztraja pri tem, da so spremembe nujne. In tokrat je ne namerava pustiti pri miru …

Recenzija Bukla

Lucy Silchester bo kmalu stara trideset let in prav nič v njenem življenju ne poteka tako, kot bi si želela. Pred slabimi tremi leti se je razšla z Blakom, zaradi spleta okoliščin je ostala brez službe in tudi nekdanjega skup­nega stanovanja. Po novem živi samotarsko življenje v garsonjeri, v kateri ji dela družbo le maček Gospod Pan. Nekega dne pa Lucy doživi pravi šok: v stanovanju jo pričaka vabilo, naj se oglasi na ses­tanku s svojim življenjem. Sprva se ji je zdela zamisel o tovrstnem srečanju nadvse briljantna, potem pa jo je začela močno strašiti. A pred lastnim življenjem ni mogoče ubežati, zato se mora Lucy spoprijeti z najrazličnejšimi izzivi, ki med drugim vključujejo srečanje s čednim čistilcem preprog, razodetje o obvladanju španskega jezika in soočenje z nekdanjo ljubeznijo. Bo poslušala življenje in spremenila stvari na bolje? Prikupen roman, napisan v tradicionalnem slogu priljubljene irske pisateljice, navdušuje s humorjem in tudi zapleti, ki vodijo do raznih spoznanj.

Vesna Sivec Poljanšek, Bukla 145

© Bukla − Besedilo je avtorsko zaščiteno, glej Splošne pogoje uporabe.

Sorodne knjige

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...