Pojdi na glavno vsebino
Brezplačna dostava za naročila nad 29 €
041 670 666(vsak delavnik 9h-16h)
0

Catalina

Liska Jacobs
Catalina
28,00 €

Ta knjiga pri nas ni v prodaji!


Naša spletna stran je namreč tudi informativne narave, podobno kot revija Bukla. Za več informacij o knjigi se obrnite direktno na založbo, ki je knjigo izdala (navedena na levi).

Povej naprej

Založba Meander
Leto izdaje 2018
ISBN 978-961-6951-68-5
Naslov izvirnika Catalina
Leto izdaje izvirnika 2017
Prevod Petra Julia Ujawe

Tehnične lastnosti
trda vezava
21,5 x 14,5 cm
320 g
234 strani
Tip knjige
roman
Kategorije
leposlovje > ženski roman
ameriško leposlovje

Založnik o knjigi

Elsa Fisher se je pognala proti dnu. Tak je bil njen načrt. Pravkar so jo odpustili iz MoME, ker se je zapletla v ljubezensko razmerje s šefom, zato se je umaknila v Los Angeles, kjer je nameravala svojo visoko odpravnino pognati za vse, kar bi ji pomagalo omiliti bolečino. Skupina starih prijateljev s kolidža jo je sprejela z odprtimi rokami. Ponovno snidenje so želeli praznovat z izletom z jadrnico na otok Catalina.

Toda Elsa noče praznovati. Izgubljena je, osamljena in besna. Želi si le, da bi se potopila tako globoko, kolikor jo le zmorejo potopiti droge in alkohol.

Recenzija Bukla

Mlado Elso po petih letih sanjske službe v MoMu zaradi flirtanja s poročenim šefom odpustijo iz muzeja in njeno življenje se postavi na glavo. Prizadeta in čustveno razsuta se odloči najprej vrniti k staršem, a je domače okolje pretesno za njen ranjen ponos. Naseli se v hotelu, kjer poskuša v alkoholu utopiti žalost in s tabletami pozabiti na zavoženo priložnost. S prijatelji iz časov študija, najboljšo prijateljico, njenim možem in svojim bivšim možem, ki ima že novo punco, se odpravi na jadranje, na otok Catalina, tam pa poleg spominov pridejo na dan tudi težave in temne plati, ki ogrozijo življenja vseh sopotnikov.

Beti Hlebec, Bukla 149

© Bukla − Besedilo je avtorsko zaščiteno, glej Splošne pogoje uporabe.

Sorodne knjige

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...