Pojdi na glavno vsebino
Brezplačna dostava za naročila nad 29 €
041 670 666(vsak delavnik 9h-16h)
0

Darilo

Maloryjevi, knj. 6
Johanna Lindsey
Darilo
9,99 €

Ta knjiga pri nas ni v prodaji!


Naša spletna stran je namreč tudi informativne narave, podobno kot revija Bukla. Za več informacij o knjigi se obrnite direktno na založbo, ki je knjigo izdala (navedena na levi).

Založba Hiša knjig, založba KMŠ
Leto izdaje 2017
ISBN 978-961-7015-45-4
Naslov izvirnika The present
Prevod Anja Bakan
Urejanje Maja Brodschneider Kotnik

Tehnične lastnosti
mehka vezava
17,5 x 10,5 cm
150 g
218 strani
Tip knjige
roman
Kategorije
leposlovje > ženski roman
leposlovje > ljubezenski roman
nemško leposlovje

Povej naprej

O knjigi

Ko se vsa družina Malory za božič zbere v Haverstonu, se od nekod pojavi skrivnostno darilo. Z njim se začne odstirati nežna in viharna zgodba o ljubezni med drugim markizom, Christopherjem Maloryjem, in temno cigansko lepotico Anastazijo, ki išče izhod iz dogovorjenega zakona z nasilnežem.
Med čednim angleškim lordom in eksotično mladenko takoj vzplamti ljubezen, toda Christopher se nikoli ne bi mogel poročiti z žensko tako nizkega stanu. A znano je, da se v tem prazničnem času miru in podarjanja in ljubezni dogajajo tudi čudeži.
Tako se dva izjemna človeka, ki ju razdvajajo okoliščine njunega rojstva, spustita v strasten ples kljubovanja in odločnosti, njuna veličastna romanca nekega davnega božiča pa pusti dragocene nasvete tudi prihodnjim generacijam Maloryjevih – in vsem, ki si drznejo sanjati.

Recenzija Bukla

Čeprav je božič čas miru, to za družino Malory ne velja, niti ob prazniku ne zmorejo zaživeti v slogi. Vse dokler ne najdejo posebnega darila. Knjigo, ki je namenjena vsej družini in ki razkriva zgodbo njihovih prednikov. Ljubezensko, seveda. Bo ta za Maloryjeve imela preobraževalno moč? V okviru serije gre za nekoliko posebno knjigo, saj se pretežno ne odvija tu in zdaj, prav tako je za popolno razumevanje dobro prebrati še kakšno prejšnjih knjig iz serije. Velja pa tudi obrat no: za ljubitelje serije je Darilo knjiga, ki pojasnjuje marsikako okoliščino Maloryjevih. Čeprav so bile v slovenščino prevedene že številne avtoričine knjige, pa lahko morda pričakujemo še kakšno novo, v seriji o družini Malory jih lahko poleg šestih že prevedenih najdemo še šest, ki na to še čakajo.

Aljaž Krivec, Bukla 137

© Bukla − Besedilo je avtorsko zaščiteno, glej Splošne pogoje uporabe.

Sorodne knjige

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...