Pojdi na glavno vsebino
Brezplačna dostava za naročila nad 25 €
041 670 666(vsak delavnik 9h-16h)
0

Dekle, ki si ga zapustil

Jojo Moyes
Dekle, ki si ga zapustil
34,99 €

Ta knjiga pri nas ni v prodaji!


Naša spletna stran je namreč tudi informativne narave, podobno kot revija Bukla. Za več informacij o knjigi se obrnite direktno na založbo, ki je knjigo izdala (navedena na levi).

Povej naprej

Založba Mladinska knjiga
Zbirka Oddih
Leto izdaje 2019
ISBN 978-961-01-5458-7
Naslov izvirnika The girl you left behind
Leto izdaje izvirnika 2012
Prevod Kaja Bucik Vavpetič
Urejanje Nataša Müller

Tehnične lastnosti
trda vezava
20,5 x 15 cm
590 g
511 strani
Tip knjige
roman
Kategorije
leposlovje > leposlovni roman
leposlovje > ženski roman
leposlovje > zgodovinski roman
britansko leposlovje

Založnik o knjigi

Francija, 1916. Hotelirka Sophie vodi posle in skrbi za družino, medtem ko se njen mož Éduard bori na fronti. Sophie mora pripravljati hrano nemškim častnikom, kar naleti na nerazumevanje domačih in sovaščanov. Napetosti se še stopnjujejo, ker nemškega poveljnika navduši Sophiejin portret, ki ga je naslikal njen mož, pa tudi portretiranka sama. Komandantova nevarna obsedenost pripelje Sophie do nepričakovane odločitve.

London, 2010. Mlada vdova Liv še ni prebolela moževe smrti. Toda ko spozna Američana Paula, se končno zazdi, da se ji življenje obrača v pravo smer. Paul, ki se ukvarja z iskanjem izginulih umetniških del, prav v Livinem domu naleti na portret, ki ga išče že dlje časa. Paul in Liv se nenadoma znajdeta na nasprotnih bregovih ...

Britanska pisateljica Jojo Moyes med svoje največje uspešnice šteje roman Ob tebi, s katerim je ganila bralke po vsem svetu. Knjiga je navdihnila tudi film, uspeh pa je pisateljico spodbudil, da je nadaljevanje prigod Louise Clark popisala še v romanih Brez tebe in Samo jaz.


Sorodne knjige

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...