Pojdi na glavno vsebino
Brezplačna dostava za naročila nad 29 €
041 670 666(vsak delavnik 9h-16h)
0

Dojenček Bridget Jones

Helen Fielding
Dojenček Bridget Jones
24,94 €

Ta knjiga pri nas ni v prodaji!


Naša spletna stran je namreč tudi informativne narave, podobno kot revija Bukla. Za več informacij o knjigi se obrnite direktno na založbo, ki je knjigo izdala (navedena na levi).

Založba Mladinska knjiga
Zbirka Oddih
Leto izdaje 2017
ISBN 978-961-01-4475-5
Naslov izvirnika Bridget Jones's Baby
Leto izdaje izvirnika 2016
Prevod Jolanda Blokar
Urejanje Tatjana Cestnik

Tehnične lastnosti
trda vezava
20 x 14 cm
340 g
232 strani
Tip knjige
roman
Kategorije
leposlovje > ženski roman
leposlovje > ljubezenski roman
ameriško leposlovje

Povej naprej

Založnik o knjigi

8.45 zvečer. Ugotovila, da sem v preteklosti velikokrat sanjarila, da bi šla na ultrazvok z Markom ali Danielom: samo ne z obema hkrati.

Bridgetini dnevniki se vračajo v čas pred poroko in materinstvom, ko njena biološka ura vse glasneje tiktaka.

In potem se zgodi: nosečnost, juhej! Sreča in radost bi bili popolni, če le ne bi bilo drobne zoprnije – ni povsem jasno, kdo je oče. Mark Darcy: vedno zanesljiv, pošten, znan odvetnik? Ali Daniel Cleaver: vražje privlačen, zabaven, znan pizdonkar?

9.45 zvečer. Sta kot dve polovici popolnega moškega, ki se bosta do konca življenja kosali, katera je boljša. In zdaj se njun boj odvija v mojem trebuhu.

V veličastno zabavni in noro prisrčni zgodbi se Bridget skozi poslovne krize, osebne zadrege, kulinarične katastrofe in življenjske dileme opoteka materinstvu naproti.

Recenzija Bukla

Bridget Jones je ena tis tih junakinj, ki jih ni težko imeti rad – je preprosta, zmedena, nerodna in naivna. Njen najnovejši dnevnik nas vrača v čas pred prvo nosečnostjo in poroko z Markom Darcyjem. Samska Bridget je razpeta med kariero televizijske producentke, ponočevanjem s prijatelji in strahom, da se ji bo biološka ura iztekla, še preden bo postala mama. A nato se zgodi, da nepričakovano zanosi. Navdušena nad tem, da se ji bo končno uresničila velika želja, kmalu spozna, da je nosečnost daleč od njenih romantičnih pričakovanj. Teh devet mesecev doživlja kot kaotično zmes veselja in obupa, tujih nasvetov in obsedenosti s hrano. Ves čas pa se skupaj z Bridget do konca sprašujemo le eno: »Kdo je oče?«

Alenka Štrukelj; Bukla 129-130

Sorodne knjige

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...