Pojdi na glavno vsebino
Brezplačna dostava za naročila nad 29 €
041 670 666(vsak delavnik 9h-16h)
0

Firenški most

Vanessa Carnevale
Firenški most
12,99 €

Ta knjiga pri nas ni v prodaji!


Naša spletna stran je namreč tudi informativne narave, podobno kot revija Bukla. Za več informacij o knjigi se obrnite direktno na založbo, ki je knjigo izdala (navedena na levi).

Založba Hiša knjig, založba KMŠ
Leto izdaje 2017
ISBN 978-961-7015-17-1
Naslov izvirnika The Florentine bridge
Leto izdaje izvirnika 2016
Prevod Maja Brodschneider Kotnik

Tehnične lastnosti
mehka vezava
17,3 x 10,4 cm
250 g
381 strani
Tip knjige
roman
Kategorije
leposlovje > ženski roman
leposlovje > ljubezenski roman
avstralsko leposlovje

Povej naprej

Založnik o knjigi

Devetnajstletna obetavna slikarka Mia Moretti je pred devetimi meseci prebolela raka. Vendar je boj z boleznijo zahteval svoj davek in Mia se utaplja v depresiji in strahu pred smrtjo. Ker si želi nov začetek, se preseli v Toskano, iščoč preprostejše in pristnejše življenje, in upa tudi, da bo z malce sreče dobila prepotrebno motivacijo, da spet začne slikati.
Ne računa pa, da bo srečala Luco, čednega Italijana, ki ji zamaje tla pod nogami. Ko Mia počasi odpre školjčno lupino in spusti Luco k sebi, začuti znova prebujeno strast do življenja in počasi se predrami tudi njen umetniški navdih. Toda ravno v trenutku, ko začuti, da bi se lahko otresla boleče preteklosti, življenje znova kruto udari in ogrozi njeno razmerje z Lucom.

"Srčna zgodba, polna upanja, prepletena z vnesenimi trenutki in bolečimi padci, v objemu mehke ljubezni in toskanske dolce vite."
"Prelepa ljubezenska zgodba, obarvana z vsemi barvami italijanskega poletja" - Josephine Moon

"Sprejmi življenje, kot se ti ponuja. To da pustiš nekomu, da te ljubi, je lahko največje darilo, ki ga lahko podariš tisti osebi."

Recenzija Bukla

Mia Moretti se je iz Avstralije na vrat na nos preselila v majceno mestece pri Firencah. Nedavno je prebolela raka in še vedno se spoprijema s posledicami. Deset odstotkov mož nosti, da se rak ponovi, ji preprečuje, da bi življenje zajemala z veliko žlico in se posvetila svoji veliki ljubezni – slikanju. V Italiji želi najti pot iz otopelosti in pri tem ji pomagajo vedra sostanovalka Stella, izkušeni slikar Fiorelli z lastno žalostno zgodbo, trgovka z umetninami Clara, predvsem pa privlačni mehanik Luca, ki v Mii prebudi nove občutke. Mlada ljubezen oba povede na potovanje, ki odpira srca in celi rane. Grenko-sladka zgodba, ki pravi, da ljubezen premaga vse preizkušnje.

Klara Jarc, Bukla 134-135

© Bukla − Besedilo je avtorsko zaščiteno, glej Splošne pogoje uporabe.

Sorodne knjige

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...