Pojdi na glavno vsebino
Brezplačna dostava za naročila nad 29 €
041 670 666(vsak delavnik 9h-16h)
0

Guvernantina igra

Tessa Dare
Guvernantina igra
10,90 €

Ta knjiga pri nas ni v prodaji!


Naša spletna stran je namreč tudi informativne narave, podobno kot revija Bukla. Za več informacij o knjigi se obrnite direktno na založbo, ki je knjigo izdala (navedena na levi).

Povej naprej

Založba Učila International
Zbirka Žepna knjiga
Leto izdaje 2019
ISBN 978-961-00-4025-5
Naslov izvirnika The governess game
Leto izdaje izvirnika 2018
Prevod Katja Jeraj Valentinčič

Tehnične lastnosti
mehka vezava
19 x 12,5 cm
280 strani
Tip knjige
roman
Kategorije
leposlovje > ljubezenski roman
leposlovje > ženski roman
ameriško leposlovje

Založnik o knjigi

Guvernanta po naključju

Potem ko Alexandri Mountbatten spolzi iz rok edino sredstvo preživljanja, sklene sprejeti nemogočo službo: preobrazbo podivjanih sirot v spodobni mladi dami. Vendar pa deklici ne potrebujeta discipline. Potrebujeta ljubeč dom. Ampak kako naj Alexandra to dopove njunemu varuhu, Chasu Reynaudu, dediču vojvodskega naziva in pravemu vragu v postelji. Londonske dame so ga neuspešno poskušale ukrotiti. Alexandra se mora nekako prebiti do njegovega srca ... ne da bi pri tem ogrozila svoje.

Razvpit lahkoživec

Kot vsak razuzdanec, ki da nekaj nase, tudi Chase živi samo po enem pravilu: nobenih čustvenih vezi. Ko ga skuša trmasta mala guvernanta spremeniti, jo sklene podučiti – v ljubezni. S tem bi ji moral dokazati, da ga ni mogoče ukrotiti. Toda Alexandra je veliko več, kot je pričakoval: pametna, dojemljiva, strastna. In noče verjeti, da je Chase brezupen primer. Kmalu se začnejo stene okrog Chasovega srca krušiti ... in grozi mu, da bo pozabil na vsa pravila.

Recenzija Bukla

Aleksandra Mountbatten za preživetje nastavlja ure, zares pa jo zanima astronomija. Kot je nenavaden njen poklic, je bilo nenavadno tudi njeno otroštvo in po nesrečnem naključju je nerada sprejela službo pri zapeljivem lahkoživcu, ki je postal skrbnik dveh majhnih deklic. Chase Reynaud, vojvoda Belvoir, ji je namreč ponudil službo guvernante za neukrot­ljivi deklici, ki bi ju najraje za vedno poslal v internatsko šolo na Laponsko ali na Malto ali na kak drug oddaljen kraj, saj sta pregnali že vse guvernante. Aleksandrino jasno izraženo neodobravanje njegovega razuzdanega življenjskega sloga ga prepriča, da je prav ona tista, ki morda lahko ukroti žverci, ki ju je podedoval skupaj z nazivom. Njene metode poučevanja so malce nenavadne, ampak ne delujejo le na deklici. Ko si tudi sama zaželi spoznati nekaj bolj žgečkljive vzgoje, je Chase s svojim brlogom naslade ravno pravi naslov. Toda tudi učitelj se lahko marsikaj nauči od svoje učenke ...

Klara Jarc, Bukla 147

© Bukla − Besedilo je avtorsko zaščiteno, glej Splošne pogoje uporabe.

Sorodne knjige

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...