Pojdi na glavno vsebino
Brezplačna dostava za naročila nad 29 €
041 670 666(vsak delavnik 9h-16h)
0

Hudomušne pregrehe Daniela Mackenzieja

Zgodbe Škotskega višavja, knj. 6
Jennifer Ashley
Hudomušne pregrehe Daniela Mackenzieja
13,99 €

Ta knjiga pri nas ni v prodaji!


Naša spletna stran je namreč tudi informativne narave, podobno kot revija Bukla. Za več informacij o knjigi se obrnite direktno na založbo, ki je knjigo izdala (navedena na levi).

Založba Hiša knjig, založba KMŠ
Leto izdaje 2017
ISBN 978-961-6982-94-8
Naslov izvirnika The wicked deeds of Daniel Mackenzie
Leto izdaje izvirnika 2013
Prevod Anja Bakan
Urejanje Maja Brodschneider Kotnik

Tehnične lastnosti
mehka vezava
17 x 10 cm
370 g
573 strani
Tip knjige
roman
Kategorije
leposlovje > ženski roman
leposlovje > ljubezenski roman
ameriško leposlovje

Povej naprej

Založnik o knjigi

Daniel Mackenzie opravičuje sloves škandaloznega klana Mackenzie – je bogat, lep in nadarjen, ženske pa ga obožujejo. Ko spozna Violet Bastien, eno najslavnejših jasnovidk v Angliji, mu je takoj jasno dvoje: gospodična Bastien je sleparka in noro ga privlači.
Violet ve, da v resnici ne more navezati stika z onstranstvom, toda zelo dobro zna prebrati ljudi. Hitro ugotovi, da je Daniel pameten in da ogroža njen sloves, vendar pa hkrati spozna, da je radodaren, čeden in nepopravljivo pregrešen.A sence iz preteklosti ji grozijo, da jo bodo uničile, zato zbeži iz Anglije in še enkrat več spremeni svojo identiteto

Recenzija Bukla

Nemogoče je ubežati usodi – in zakaj tudi bi, če ti je namenila ljubezen in srečo? Romantična zgodba o srečevanjih in razhajanjih glavnih junakov prinaša sproščujoče in hkrati napeto branje, ki obljublja srečen konec in večno ljubezen. Daniel Mackenzie je lep, šarmanten, bogat, neustavljivo privlačen. Violet Bastien pa je ena najslavnejših angleških jasnovidk, za katero Daniel ugotovi, da je sleparka, a ga morda ravno zato noro privlači. Ko Violet v Danielu prepozna nevarnost, ki bi lahko ogrozila njen sloves, obenem pa si prizna, da je zaradi njegove radodarnosti in pregrešne lepote obsedena z njim, zbeži iz Anglije. Skriva se tudi pred sencami preteklosti, ki ji grozijo z uničenjem. Ker pa so niti usode močnejše, se Danielova in Violetina zgodba konča tako, kot si želijo romantične in v dobro ter ljubezen upajoče duše.

Sonja Juvan, Bukla 132-133

© Bukla − Besedilo je avtorsko zaščiteno, glej Splošne pogoje uporabe.

Sorodne knjige

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...