Pojdi na glavno vsebino
Brezplačna dostava za naročila nad 29 €
041 670 666(vsak delavnik 9h-16h)
0

Igra z ognjem

Silvia García
Igra z ognjem
10,99 €

Ta knjiga pri nas ni v prodaji!


Naša spletna stran je namreč tudi informativne narave, podobno kot revija Bukla. Za več informacij o knjigi se obrnite direktno na založbo, ki je knjigo izdala (navedena na levi).

Povej naprej

Založba Hiša knjig, založba KMŠ
Leto izdaje 2014
ISBN 978-961-6744-79-9
Naslov izvirnika Jugar con fuego
Leto izdaje izvirnika 2012
Prevod Maja Brodschneider Kotnik

Tehnične lastnosti
mehka vezava
17 x 10,5 cm
240 g
319 strani
Tip knjige
roman
Kategorije
leposlovje > ženski roman
špansko leposlovje

Založnik o knjigi

V noči, ko umre Beatrice Withler, so njene tri vnukinje, Nicole, Jacqueline in Alexandra, prisiljene zbežati in se skriti pred svojim zlobnim stricem, ki jih želi prodati v bordel. Dekleta morajo tako čez noč pozabiti na lagodno življenje, ki so ga bile vajene dotlej, in preživeti same na temnih in zanikrnih ulicah Londona. Vso skrb za preživetje mora tako prevzeti nase najstarejša Alexandra, ki takrat šteje komaj 10 let.
Dvanajst let kasneje napoči čas, ko lahko zahtevajo, kar jim pripada ...

Recenzija Bukla

London leta 1801. Po smrti svoje babice, grofice Dustana, so tri sestre, takrat stare 10 let, Alexandra, Jacqueline in Nicole, pobegnile iz krempljev zlobnega strica, lorda Simmonsa. Ta se jih je želel znebiti, saj naj bi prva, ki bo dopolnila triindvajset let, lahko uveljavila pravico do premoženja ... Dvanajst let pozneje se sestre preživljajo z drobnimi tatvinami in nekega dne najstarejša izmed njih, Alex, zahvaljujoč svoji bujni domišljiji, skuje tatinski načrt. Odšle naj bi na ples v maskah v dvorcu lady Whitehill ter tam poiskale najprimernejšo žrtev in jo okradle. Sočasno se na ples odpravlja Damian, razvpiti lord Zmaj, ki se ga vsi bojijo, da bi ljubici svojega brata Adriana predal opravičilo v njegovem imenu ... Alexandra in Damian se srečata in začne se zapeljiva igra z ognjem, med katero Damian postane žrtev ropa, ona pa izgubi dragoceni obesek, ki jima bo spet prekrižal pot, na tej poti pa se bo znašel tudi lord Simmons ...

Nina Gugleta, Bukla 103

© Bukla − Besedilo je avtorsko zaščiteno, glej Splošne pogoje uporabe.

Sorodne knjige

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...