Pojdi na glavno vsebino
Brezplačna dostava za naročila nad 29 €
041 670 666(vsak delavnik 9h-16h)
0

Indijska ulica

Samantha Young
Indijska ulica
10,90 €

Ta knjiga pri nas ni v prodaji!


Naša spletna stran je namreč tudi informativne narave, podobno kot revija Bukla. Za več informacij o knjigi se obrnite direktno na založbo, ki je knjigo izdala (navedena na levi).

Povej naprej

Založba Učila International
Zbirka Žepna knjiga
Leto izdaje 2014
ISBN 978-961-00-2300-5
Naslov izvirnika Fall from India Place
Leto izdaje izvirnika 2014
Prevod Neža Kralj
Urejanje Branka Fišer

Tehnične lastnosti
mehka vezava
19 x 12,5 cm
290 g
320 strani
Tip knjige
roman
Kategorije
leposlovje > ženski roman
leposlovje > erotični roman
leposlovje > ljubezenski roman
britansko leposlovje

Založnik o knjigi

Spogledljivo. Sodobno. Seksi.

Ko je Hannah Nichols pred petimi leti zadnjič videla Marca D’Alessandra, ji je ta zlomil srce. Poredni fant z dobrim srcem je bil njena edina ljubezen – in edini ljubimec. Potem ko se je neke noči prepustila prepovedani strasti, jo je Marco zapustil in odpotoval v Ameriko. Hannah si po usodni noči nikoli ni opomogla …

Marco se zaveda, da je Hannah hudo prizadel. Svojo največjo življenjsko napako še leta globoko obžaluje, dokler ju usoda spet nepričakovano ne združi. In tokrat je odločen. Zasleduje jo na vsakem koraku in jo poskuša na vsak način prepričati, da sta si usojena …

Indijska ulica je četrti roman priljubljene škotske pisateljice Samanthe Young, avtorice romanov Dublinska, Londonska in Jamajška ulica.

Recenzija Bukla

Po Dublinski, Londonski in Jamajški ulici priljubljena škotska pisateljica prihaja s četrtim romanom Indijska ulica, v katerem junakinja Hannah in njen nesojeni fant Marco poskušata pozabiti preteklost in spet zaupati v prihodnost. Zgodba, ki je sicer neke vrste nadaljevanje prejšnjih delov, s spominskimi prebliski osvetli nekaj njune skupne preteklosti in razloži, zakaj je Marc nepričakovano zapustil Hannah in ji tako zlomil srce. Po petih letih pa se jima je ponudila nova priložnost za zbližanje, in ko je že videti, da bosta uspešno zgladila vse spore, se pred Hannah pojavijo novi dvomi in težave. Romantična zgodba o iskanju smisla in usodni ljubezni je prepletena z vzponi in padci in tudi z veliko strasti.

Renate Rugelj, Bukla 104

© Bukla − Besedilo je avtorsko zaščiteno, glej Splošne pogoje uporabe.

Sorodne knjige

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...