Pojdi na glavno vsebino
Brezplačna dostava za naročila nad 29 €
041 670 666(vsak delavnik 9h-16h)
0

Londonska ulica

Samantha Young
Londonska ulica
12,90 €

Ta knjiga pri nas ni v prodaji!


Naša spletna stran je namreč tudi informativne narave, podobno kot revija Bukla. Za več informacij o knjigi se obrnite direktno na založbo, ki je knjigo izdala (navedena na levi).

Založba Učila International
Zbirka Žepna knjiga
Leto izdaje 2013
ISBN 978-961-00-1961-9
Naslov izvirnika Down London road
Leto izdaje izvirnika 2013
Prevod Irena Modrijan

Tehnične lastnosti
mehka vezava
19 x 12,5 cm
360 g
416 strani
Tip knjige
roman
Kategorije
leposlovje > ženski roman
leposlovje > ljubezenski roman
britansko leposlovje

Povej naprej

Založnik o knjigi

Johanna Walker ve, kaj hoče. Močnega, trdnega in finančno preskrbljenega moškega, ki bo skrbel zanjo in za njenega mlajšega brata Cola.

A ko spozna Camerona MacCaba, novega točaja v baru, kjer je zaposlena, ne more zanikati nespornega dejstva, da do njega v trenutku začuti neznansko privlačnost. Cam nikakor ne ustreza natančno določenim zahtevam, ki jih ima Jo za popolnega partnerja, a tokrat jo zamika, da bi glavno besedo dala svojemu srcu in ne razumu.

Njun odnos se poglobi in Jo ne more več skrivati resnice o sebi in svoji družini. Ali je Cam pripravljen sprejeti resnično Jo? In ali je Jo pripravljena v svoje življenje nekoga sprejeti za vedno?

Londonska ulica je nadaljevanje čutnega romana Dublinska ulica priljubljene škotske pisateljice Samanthe Young.

Recenzija Bukla

Življenje mlade Johanne Walker ni postlano z rožicami: skrbeti mora za svojega štirinajstletnega brata in večno pijano mamo. Johanna se mora preživljati z različnimi deli, življenje pa si lepša in lajša z bogatimi ljubimci. Njeno strategijo preživetja nekega dne sesuje postavni Cameron MacCab, ki je pravo nasprotje vseh njenih dosedanjih moških. Bo Johanna končno prisluhnila srcu in ne, kot vselej do zdaj, svojemu razumu? Bo Cameronu upala razodeti vse skrivnosti svoje družine? Čutni roman priljubljene škotske pisateljice, poln zabavnih dialogov, zanimivih preobratov in strastnih dogodivščin, je nadaljevanje romana Dublinska ulica.

Vesna Sivec Poljanšek, Bukla 95-96

© Bukla − Besedilo je avtorsko zaščiteno, glej Splošne pogoje uporabe.

Sorodne knjige

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...