Pojdi na glavno vsebino
Brezplačna dostava za naročila nad 29 €
041 670 666(vsak delavnik 9h-16h)
0

Lopov ostane lopov

Sarah MacLean
Lopov ostane lopov
32,96 €

Ta knjiga pri nas ni v prodaji!


Naša spletna stran je namreč tudi informativne narave, podobno kot revija Bukla. Za več informacij o knjigi se obrnite direktno na založbo, ki je knjigo izdala (navedena na levi).

Založba Mladinska knjiga
Zbirka Oddih
Leto izdaje 2015
ISBN 978-961-01-3813-6
Prevod Katarina Mahnič
Urejanje Maja Ogrizek

Tehnične lastnosti
trda vezava
21 x 15 cm
530 g
452 strani
Tip knjige
roman
Kategorije
leposlovje > ženski roman
leposlovje > ljubezenski roman
ameriško leposlovje

Povej naprej

O knjigi

Hladni in brezobzirni markiz Bourne je bil izobčen iz visoke družbe, ostal mu je samo plemiški naziv. Kot družabnik najrazkošnejše londonske igralnice bo tvegal vse, da si povrne svojo dediščino – tudi poroko z vzorno in primerno Penelopo Marbury.

Penelope zaradi razdrte zaroke in številnih ponesrečenih snubitev nič kaj ne zanima miren in udoben zakon, ampak hrepeni po nekaj več. Kakšna sreča, da ji njen novopečeni mož odpre vrata v neraziskani svet užitkov.

Bourne je mogoče res princ londonskega prepovedanega pekla, toda zaobljubi se, da se Penelope njegova grešnost ne bo dotaknila – kar je pravi izziv, saj dama sama odkrije svoje želje in je zanje pripravljena zastaviti karkoli … celo svoje srce.

Recenzija Bukla

Romantična zgodovinska romanca, ki se meša s skrivnostnimi hodniki temačnega londonskega podzemlja 19. stoletja, je prva knjiga iz serije Pravila lopovov. Mladi markiz Bourne je s kartanjem izgubil veliko družinsko posest in bil zato izločen iz visoke družbe. Jeza, žalost in maščevanje ga v naslednjem desetletju zapeljejo po drugih poteh in postane partner enega najbolj ekskluzivnih klubov, kjer lahko bogati gospodje na skrivaj izživljajo vse svoje strasti. Naključje je hotelo, da neko noč sreča prijateljico iz otroštva, vzorno in lepo vzgojeno Penelope, ki za svojo prihodnost načrtuje vse kaj drugega kot miren in zgleden zakon. Kdo bo koga zapeljal in kam je vprašanje, ki ga ameriška avtorica skrbno skriva vse do končnega razpleta zgodbe.

Renate Rugelj, Bukla 114

© Bukla − Besedilo je avtorsko zaščiteno, glej Splošne pogoje uporabe.

Sorodne knjige

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...