Pojdi na glavno vsebino
Brezplačna dostava za naročila nad 29 €
041 670 666(vsak delavnik 9h-16h)
0

Lovilka oblakov

Claudia Winter
Lovilka oblakov
12,90 €

Ta knjiga pri nas ni v prodaji!


Naša spletna stran je namreč tudi informativne narave, podobno kot revija Bukla. Za več informacij o knjigi se obrnite direktno na založbo, ki je knjigo izdala (navedena na levi).

Založba Učila International
Zbirka Žepna knjiga
Leto izdaje 2019
ISBN 978-961-00-4157-3
Naslov izvirnika Die Wolkenfischerin
Leto izdaje izvirnika 2018
Prevod Petra Anžlovar
Urejanje Tina Benedičič

Tehnične lastnosti
mehka vezava
19 x 12,5 cm
310 g
350 strani
Tip knjige
roman
Kategorije
leposlovje > ženski roman
leposlovje > ljubezenski roman
nemško leposlovje

Povej naprej

Založnik o knjigi

Ljubezenska zgodba, ki ogreje srce, in vas popelje na slikovito popotovanje v severno Francijo.

Šarmantna in prekanjena Claire Durant se je zavihtela na sam vrh karierne lestve pri berlinski gurmanski reviji. Nihče namreč ne sluti, da ni niti prava Parižanka niti ni študirala umetnosti – dokler ne dobi klica na pomoč iz Bretanje, kjer je pravzaprav odraščala: njena mama mora ostati v bolnišnici in Clairine gluhe sestre ne more pustiti same. Zato Claire odpotuje v malo obmorsko vas in še ne sluti, da bo njen čustveni svet pošteno iztiril. Njen prijatelj iz otroških dni Nicolas že dolgo ni več sramežljivi mladenič, kakršen je bil nekoč, in potem se kakor strela z jasnega v vasi pojavi še njej šef. Claire mora improvizirati, da lahko vzdržuje svoje izmišljotine – in s tem v sicer lagodnem Moguériecu povzroči strahotno zmešnjavo ...

Recenzija Bukla

Claire Durant, glavna junakinja tega prikupnega romana, si je polovico svojega življenja prizadevala, da bi pozabila na svoje korenine. V Berlinu si je s trudom ustvarila zavidljivo uspešno kariero v revijalnem svetu, v katerem na moč uživa, potem pa ji srečo čez noč sesuje novica, da se mora zaradi bolne matere vrniti v Bretanjo. Svojemu šefu, ki v njej ves čas vidi sposobno Parižanko z diplomo iz umetnostne zgodovine, za kar se je Claire ves čas izdajala v Nemčiji, ne pove po pravici, da bo namesto v Pariz v resnici odpotovala v rodno Bretanjo. Tam sreča vse svoje mladostne prijatelje, med njimi tudi zdaj zelo čednega in postavnega Nicolasa, ki ne skriva, da mu je odrasla Claire zelo pri srcu. Da je mera polna, se v Clairini obmorski vasici na lepem pojavi njen šef, ki je tja prišel na dopust. Claire mu potem, ko gre zaradi njenih laži vse vedno bolj narobe, razkrije resnico o svoji preteklosti, s tem pa se začne med njima postopoma plesti prav posebna vez ... Ljubezenska zgodba, ki v sebi nosi vonj sipin in morja iz prelepe Bretanje, vabi k branju z neubranljivim francoskim šarmom!

Vesna Sivec Poljanšek, Bukla 150

© Bukla − Besedilo je avtorsko zaščiteno, glej Splošne pogoje uporabe.

Sorodne knjige

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...